Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı!

.com/Detay – 5 sezon boyunca ekranın en çok konuşulan, takdire değer dizisi oldu Yasaklanmış Elma. Reytinglerini defalarca yüksekte tutan ve bugüne kadar gelen dizinin 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce belirli olmuştu. Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’dan bazı oyuncuların ayrılacağı şeklinde haberler de uzun zamandır medyada yer alıyor.

Diziden Berk Oktay’ın ayrılığı kesinleşti. Zira oyuncu da zaten instagram sayfasından vedasını yayınladı. Ayrıca zaten atv’nin Bir Küçük Bir Günışığı dizisinde oynayacağı ortaya çıkmıştı. bu nedenle Oktay’ın 6. sezonda yer almayacağı kesinleşti.

Şevval Sam için de uzun süredir ayrılacağı şeklinde iddialar gündeme geliyor. Oyuncunun da Yasaklanmış Elma dizisiyle yaşlanmak istemediğini söylediği sözlere atıfta bulunularak 6. sezonda yer almak istemediği konuşuluyordu.

Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı! 1

Eda Ece’nin 6. sezonun tek garanti ismi olduğu da defalarca dillendirildi ama dizinin sezon finali bölümünde Ender, Yıldız ve Çağatay’ın kaza yaptığı araçtan kimin sağ çıkacağı da apaçık bırakılmıştı.

Eda Ece, ‘O Kadar bir sezon finali yaptık fakat kim gidecek, kim kalacak muamma’ sözleriyle kendisinin de garantisi olmadığını belirtmişti. Ece, hafta içinde Disney Plus’ın açılış gecesine katıldığında Yasaklanmış Elma dizisiyle ilgili soruları da yanıtladı. Oyuncu, son sözleriyle tüm iddiaları ve ihtimalleri de çöpe atmış oldu!

Diziden gerçekte kimlerin ayrılacağı ile ilgili bir kararın verilmediğini yaptığı yorumlama ile ortaya koydu. Yani yapımcı cephesinde bile koşul net değil! Berk Oktay haricindeki diğer oyunculardan Eda Ece’nin ve Şevval Sam’ın diziden ayrılıp ayrılmayacakları, diğer rollerde yer alanların akıbeti, adamakıllı yapılacak bir toplantıyla belirlenecek!

Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı! 2

Eda Ece TV100 kameralarına verdiği röportajda kamera arkası ve önünde yer alan bütün ekibe Med Yapım’ın bir aylık tatil verdiğini, bu süre içinde herkesin dinlenmesini istediğini ve bir aylık tatilin ardındaki da bir buluşma yapılarak tekrar konuşulmasının düşünüldüğünü aktardı. Eda Ece, bu açıklamadan sonradan Şevval Sam konusuna da bir süreliğine de olsa noktayı koymuş oldu! Oyuncu, şu lahza için Şevval Sam’ın ayrılığının laf konusu olmadığını da sözlerine ekleyerek tüm iddia ve tahminleri de boşuna çıkarmış oldu!

Görünen o ancak Med Üretim’ın sahibi Fatih Aksoy, yeni sezon için oyuncularla birlikte oluşturacağı buluşma ardından 6. sezon için en net kararını verecek! O güne kadar da bu meseleyle ilgili iddialar, sadece bir bahis olmanın ötesine gidemeyecek!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/eda-ece-disney-plus-gecesinde-yasak-elma-ile-ilgili-sozleriyle-butun-tahminleri-resmen-cope-atti/1327402