Eda Ece’nin Yasak Elma’daki halini görenler final sezonu için mesajı aldı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Yasak Elma dizisinin final sezonu çok yakında başlayacak. Beş sezon boyunca büyük bir değişim ile yoluna devamlı dizi, son döneminde de yine manâlı değişimler yaşayacak. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin kadroda devam etmeleri, belli başlı ekipte bir can sıkıntısı olmadığını gösteriyor. Bir tek 2 sezondur dizide başrolde bulunan Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay bundan böyle yok.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda yeni isimler izleyicilerin karşısına çıkacak. Deneyimli oyuncular Bekir Aksoy ve Ece Özdikici’nin dizinin son sezonunda ekibe katılması kayda değer bir pozitif olacak. Her iki oyuncu da şimdiye dek rol aldıkları projelerle kendilerini kanıtladılar ve karakter yaratma konusunda gayet başarılılar.

Eda Ece'nin Yasak Elma'daki halini görenler final sezonu için mesajı aldı! 1

Altıncı sezonun çok iyi olacağını sosyal medya paylaşımlarında ve röportajlarında ifade eden Eda Ece, yeniden Yıldız karakteri ile milyonları ekran başına toplayacak. “Şaka gibi” diyerek dizinin final sezonu çekimlerinde fazla eğlendiğini de sosyal medyadan belirten Eda Ece, halinden memnun.

Yasaklanmış Elma’nın hikayesinde ise vakit atlaması yaşanacağı için senaristler fazla ayrı bir kurgu oluşturdu. İşte bu yeni kurgunun izleyicilerin beğenisini kazanıp kazanamayacağı da yakında ortaya çıkacak.

Fox TV henüz altıncı sezon başlangıç tarihini duyurmadı lakin dizinin yeni döneminde ilk fragmanı yayınladı.

Yıldız karakterinin neşesinin uygun olduğunu fragmanda görebilirsiniz. Yani final sezonunda Eda Ece’yi yeniden fazla iş düşecek ve yükün büyüğünü omuzunda taşımaya devam edecek.

Yıldız’ın enerjik bir bayan görüntüsü de izleyicilerin hoşuna gitti. Bu aynı zamanda dizinin hikayesinde bir dönemin kapanacağını gösteriyor. Bu döneme kadar Yıldız karakterinin ezilmesinden rahatsız olan birçok izleyici vardı ve acilen dinç bir Yıldız karakteri ile altıncı sezon namına çok kayda değer bir mesaj verilmiş oldu.

Yasak Elma’yı çok özleyenler Yıldız ile Ender arasındaki ilişkinin de nasıl şekilleneceğini şimdiden çok merak ediyor. Dizinin 2 yıllık zaman atlaması ile ekrana gelecek olması bununla birlikte Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin hapse düşme olayını da öne çıkartacak.

Eda Ece'nin Yasak Elma'daki halini görenler final sezonu için mesajı aldı! 2

Diziyi fazla özlediklerini bildiren izleyiciler hemen başlamasını isterken, altıncı sezondan ilk bölümün 19 Eylül Pazartesi günü ekrana gelme ihtimali bulunuyor. Ancak hemen şimdi net bir tarih Fox TV göre açıklanmadı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/eda-ecenin-yasak-elmadaki-halini-gorenler-final-sezonu-icin-mesaji-aldi/1335924