Eda Ece zaten söylemişti! Yasak Elma için herkes ve her şey bir muamma artık!

.com/Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Yasaklanmış Elma dizisi, ekranın en uzun soluklu yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor. Dizinin 5. sezon finali bu hafta ekrana geldi. Uzun süredir yeni sezonda kimin gidip kimin kalacağı tartışmaları sürerken ekrana gelen son sahne, hiç kimsenin garantisi olmadığını da ortaya koydu hemen hemen!

146. bölümüyle sezon finali yapan dizinin son sahnesinde herkesi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Dizinin Yıldız, Ender ve Çağatay’ı, arabayla uçurumdan altında uçtu. Daima kez takla atan araçtan hiç birinin çıkmama olasılığı besbelli duruyor!

Bir süredir Yasak Elma dizisinden Yıldız karakterine yaşam veren Eda Ece haricinde herkesin gitme olasılığı konuşuluyordu. Hatta ilk bölümden beri dizinin vazgeçilmezlerinden birisi olan Ender’e hayat veren Şevval Sam’ın bile diziyi bırakacağı konuşuluyordu. Kimi iddialara tarafından çoktan karar verilmişti, kimine kadar Şevval Sam isterse yeni sezonda da devam edecekti.

Eda Ece zaten söylemişti! Yasak Elma için herkes ve her şey bir muamma artık! 1

Fakat sezon finali öncesinde Eda Ece’nin bir açıklaması dikkatleri çekmişti. Final sahnelerinen çekilmesinin arkasından Eda Ece, bir davette karşılaştığı muhabirlerin sorusu üzerine “Bizim son 2 bölümümüz, bundan böyle sezon finaline içten gidiyoruz. Finalimizde birazcık daha uzun geçecek. Kesintisiz sette çalışarak geçiyor. Böylece bir final bölümümüz var ancak, kim kalacak, kim gidecek hemen muamma” açıklamasını yapmıştı.

Eda Ece’nin kendisi ile ilgili de bir netliğin olmadığının işaretlerini verdiği bu yorumlama sonrasında sezon finali yayınlandı. Son sahne ile birlikte Ece’nin sözlerinin ne kavrayış geldiği de anlaşılmış oldu!

Eda Ece zaten söylemişti! Yasak Elma için herkes ve her şey bir muamma artık! 2

Berk Oktay’ın zaten bir süredir gideceği konuşuluyordu. Dolayısıyla arabayla yaşanan kazadan onun çıkmayacağı anlaşılıyor. Bir De oyuncu, dizinin sezon finalinin peşinde herkese teşekkür eden bir veda mesajı yayınladı instagram hesabından. Atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Günışığı dizisinde oynayacağı da gündeme geldi bile.

Şevval Sam’ın ise sahne çalışmalarına siklet vereceği biliniyordu. Sam, bir zaman önce “Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” sözleriyle de bir anlamda 6. sezon için pek gönüllü olmadığını ortaya koymuştu.

Ancak Eda Ece için şart fazla ayrı! Ece’nin tek garanti birey olduğu daima konuşuldu. Yıldız’sız olmaz diyen izleyenler için yeni sezonda nasıl bir sürpriz gelir bilinmez oysa stratejik bir atak ile yapımcı son sahnede ‘Herkes gidebilir, kimsenin garantisi yok!’ mesajını vermiş oldu.

Böylece Eda Ece’nin sezon finali az önce yayınlanmadan önce “Pek bir final bölümümüz var fakat, kim kalacak, kim gidecek hemen muamma” sözleri de daha iyi anlaşıldı!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/eda-ece-zaten-soylemisti-yasak-elma-icin-herkes-ve-her-sey-bir-muamma-artik/1327404