Türk müziğinin değerli seslerini ‘Müziğin Ustaları’ konser dizisinde buluşturan İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, mayıs ayında özel sanatçılar tarafından seslendirilecek olan ölümsüz şarkılarıyla Cem Karaca'yı hatırlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını devam ettiren İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), “Müziğin Ustaları” konser serisi ile Türk müziğinin usta seslerini ve eserlerini günümüz sanatçılarının konuk olarak katıldığı özel programda Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca anılacak.

SANATÇILAR, CEM KARACA İÇİN TOPLANACAK

“Müziğin Ustaları Cem Karaca'yı Anma Konseri” adlı etkinlikte; güçlü sesi, duruşu, yorumu ve şahsı ile bir akımın figürlerinden biri haline gelmiş değerli usta Cem Karaca'yla özdeşmiş güzide şarkılar; Hakan Aysev, Mehmet Erdem, Can Bonomo ve Retrobüs tarafından seslendirilecek. Ayrıca programda, Türkiye'deki müzikal değişimin öncülerinden Cem Karaca'ya dair anılar ve özel görüntüler barkovizyon aracılığıyla dinleyicilerle paylaşılacak. Cem Karaca hayranlarını CRR'de buluşturacak bu özel konser, 20.00'de başlayacak.