MACERAYA HAZIR OLUN



Başrolünde Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Forest Whitaker'ın olduğu Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni (Jingle Jangle: A Christmas Journey), ailecek izlenebilecek eğlence ve macera dolu bir Netflix yapımı. Noel zamanında geçen filmde, etrafına neşe ve mutluluk saçan sihirli bir oyuncakçının, çırağı tarafından ihanete uğraması ve sonrasında gerçekeleşen mucize dolu olaylar anlatılıyor. Fantastik, müzikal ve aile türlerindeki film, izleyiciyi sihir ve macera dolu bir dünyaya doğru muazzam bir yolculuğa çıkartıyor. Amerikalı film yapımcısı David E. Talbert'ın yönettiği ve aynı zamanda senarsyonu yazdığı "Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni", fantastik yapımlardan hoşlananların kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.

FİLMİN KONUSU

Gizemli ve sihirli oyuncakçı Jeronicus, çırağı Gustafson'un ihanetine uğrar ve tüm neşesini bir anda yitirir. Ancak yıllar sonra hayatına giren torunu Journey, kaybettiği umudunu tekrar kazanmasına yardımcı olur ve onu karamsarlıktan kurtararak hayatını değiştirir. Filmin oyuncuları arasında; Forest Whitaker, Madalen Mills, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville, Anika Noni Rose, Phylicia Rashad ve Ricky Martin yer alıyor.



KAMERA ARKASI

- Filmde Jeronicus (Forest Whitaker) ve torunu Journey (Madalen Mills) karakterlerinin oynadığı kartopu savaşı sahnesi, İngiltere'deki Norwich şehrinin tarihi Elm Hill bölgesinde çekildi. Filmde oynamak üzere dükkanlarda çalışan 80'den fazla yerel insan figüran olarak kullanıldı.

- Gustafson (Keegan-Michael Key) karakterinin fabrikası için kullanılan bölge, dünyanın en büyük çalışan döner kirişli buhar makinesinin bulunduğu yerdir.

BİR NOEL HİKAYESİ

Sevginin daima içimizde yer aldığını ve umudun hiçbir zaman yok olmadığını muhteşem bir dille anlatan film, izleyiciyi fantastik ve sihir dolu bir yolculuğa çıkartıyor. Müzikal bir şölen olan "Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni", ailecek izlenebilecek komedi ve macera dolu eğlenceli bir yapım.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

Kaynak: www.sacitaslan.com