"Baba ölümü"nün empatisi kurulamayan bir duygu olduğunu belirten ünlü oyuncunun satırları kalp burktu...

İşte Ekin Türkmen'in sosyal ağ hesabından paylaştığı mesaj:

"KENDİNİ SÜREKLİ HATIRLATAN BİR AĞRI"

"'Evimizin direği' İnsanın babasının ölümü o kadar 'zamanla alışacaksın' teselli cümlesindeki gibi alışılacak türden bir acı değilmiş. Hatta acı değilmiş! Derin bir ağrı! Kemiğinin kırılması gibi, iyileşse de bir ömür soğukta sızlayan. Bileğinin burkulması gibi, zamanla tekrarlayan yürüdükçe ağrıyan, kendini aralıksız hatırlatan bir sancı. Bedeninden bir parçanı kaybetmiş gibi eksikliğini hissettiğin, arada bir unutup defalarca hatırladığın, bir 'ah' bir 'keşke'. 'Baba ölümü' empatisi kurulamayan bir duyguymuş.

"ANLAMAMIŞIM"

Kayıpları olan arkadaşlarımı hiç anlayamamışım acısının yanına bile yaklaşamamışım. Anlasam da bir damla yardımım olmazmış ya o da farklı. Arayan ve açamadığım bütün arkadaşlarım inanın konuşmak kuvvet oluyor tekrar yaşıyorum o anı. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Daha iyiyim ne aramak bilmiyorum fakat daha iyiyim daha iletişim kurabiliyorum.

"3 GÜN GÜÇ DEĞİL"

İnsan bir kayıp yaşadığında gündelik zorunlu işlerinin yükünü alacak arkadaşlar arıyor, bir de seninle ağıt tutan birkaç arkadaş. Acımı paylaşan mesajınızın üstüne eğlendiğiniz fotonuz koymanız acıtıyor insanı. Dünyaya düşman oluyorsun zaten. 3 gün zor değil fiilen 3 gün yeter gerçekten. Ha dahası en önemlisi pek bir bakış açısı kazanıyorsun fakat insanın içini görüyorsun ve pek bir kendine dönüyorsun ancak kendinle tanışıyorsun.

Ve son olarak vakit kısa, vakit çabuk, süre az, sevmek lüzumlu yalnızca hoşlanmak!"

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ekin-turkmenin-dinmeyen-baba-acisi-haberi-538036