Elçin Sangu ile ilgili iddia doğruysa, Star TV’nin yeni dizisindeki partneri bakın kim?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı Elçin Sangu. Daha önce öbür yapımlarda rol almış olsa da şöhrete kavuştuğu romantik komedi türündeki Kiralık Aşk dizisiyle anılıyor artık. Uzlaştırma Arduç ile başrolünde oynadığı dizi, meslek hayatında bir dönemi başlattı oyuncunun.

Sangu, sonra yer aldığı dizilerde ise hüsran yaşadı son dönemde. Bilhassa en son oynadığı Yalancılar ve Mumları dizisinin de erken final yapması ile birlikte bir kaç bölümde dizilerin hikayelerinin anlaşılamayacağı, reyting nedeniyle bitirilmesine isyan etmişti.

Elçin Sangu’nun hayranları ise onun ekrana döneceği zamanı büyük bir heyecanla beklemekte. Sangu cephesinden hemen şimdi bir netlik yok lakin kulislerde konuşulan kimi söylentiler, hayranlarını coşturmaya yetmiş durumda! İddialar doğruysa Elçin Sangu’nun Eylül ayında, Star TV’nin bu sezon gösterişli yapımları aralarında olan Çöp Adam isimli dizide rol alması ihtimali var!

Elçin Sangu ile ilgili iddia doğruysa, Star TV'nin yeni dizisindeki partneri bakın kim? 1

1985 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2012 yılında Sen De Gitme isimli diziyle ekrana adım atmıştı. Aşk Kaç Beden Giyer, Böylece Bir Geçer Süre Fakat, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinden daha sonra Kiralık Aşk’ta oynamıştı. 2015-2017 yılları arasında rol aldığı dizi, dünyanın öyle çok ülkesine de satıldı ve büyük ilgi gördü.

Ardından Barışma Arduç ile Sevinç Zamanı isimli sinema filminde rol alması da bilhassa Kiralık Aşk hayranı izleyiciyi çok sevindirmişti. sonradan bir vampire hayat verdiği BluTV için çekilen Yaşamayanlar dizisinde oynayan Elçin Sangu, 2018’de Çarpışma dizisiyle her tarafta ekrana dönmüştü. 2020 yılında İyi Günde Fena Günde isimli bir romantik komedi dizisiyle ekrana gelen oyuncunun dizisi ne yazık fakat 6 bölümde ekrana veda etti.

Kendisini romantik komedide bakmak için ısrar eden hayranlarının isteğini yerine getirmesine karşın reytinge yenilmelerine ayaklanma eden oyuncu, bir yıl aradan sonra baştan Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları dizisinde rol aldı. Oysa bu dizisi de beklenen ilgiyi göremedi!

Elçin Sangu ile ilgili iddia doğruysa, Star TV'nin yeni dizisindeki partneri bakın kim? 2

Elçin Sangu’nun ekrandaki bu düş kırıklığına karşın, Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam’da isminin geçmesi, hayranlarını çok sevindirecek. Sangu’nun adının anıldığı diziyle ilgili iddialar dürüst ise oyuncu, Uraz Kaygılaroğlu ile partner olacak!

Uraz Kaygılaroğlu şu sıralar Pınar Deniz ile Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin çekimlerinde. Hemen Şimdi bir netlik yok fakat iki başarılı oyuncu Elçin Sangu ve Uraz Kaygılaroğlu’nun partner olma ihtimalleri bile hayranları göre heyecanla karşılanmakta…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/elcin-sangu-ile-ilgili-iddia-dogruysa-star-tvnin-yeni-dizisindeki-partneri-bakin-kim/1332332