MedyaRadar'ın haberine kadar Karar Gazetesi'nde yazan Elif Çakır, başörtüsünü çıkardı. YouTube’dan yayınlama yapan Karar TV’de de Yıldıray Oğur ile pazartesi, salı ve çarşamba günleri “bi’Karar ver” adlı programı da sürdüren 50 yaşındaki gazeteci, medyada öncelikle başörtüsüz fotoğrafını paylaştı. Çakır’ın yeni fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Karaalioğlu yönetiminde yayınlama hayatına başlayan Karar Gazetesi'nden önce Akşam, Taraf ve Star Gazeteleri, Ülke TV ve Tempo Dergisi'nde muhabirlik, yazarlık ve programcılık yapan Elif Çakır, Yolculuk Parkı direnişi sürecinde dönemin Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini olan Zehra Develioğlu’nun “Kabataş İskelesi’nin önünde belden yukarısı çıplak, elleri cilt eldivenli, başları bandanalı onlarca erkek kadar yerlerde sürüklendiği, üzerine idrar yapıldığı” iddiasını ortaya atmış, görüntüleri izlediğini iddia etmişti.

“Kabataş gelini” olarak da anılan Develioğlu’nun Haziran 2013’te öne sürdüğü iddiaları Star gazetesinde çalışırken haberleştiren Elif Çakır, daha sonra kamera görüntüleriyle yalanlanan bu iddialar sebebiyle ‘özür’ çağrılarına muhatap oldu.

İşte Karar gazetesinin internet sitesinde Elif Çakır'ın türbanlı haline dair resim karesi ve Karar gazetesinin paylaşımı...

İşte Karar'ın internet sitesinde görülen görünüm...

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/elif-cakirdan-surpriz-basortusu-karari-haberi-536095