Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 63 yaşındaki DeGeneres, 2003 yılında başladığı programı 2022'de bitireceğini açıkladı. DeGeneres, bu kararının arkasında The Ellen DeGeneres Show'un alıştırma ortamıyla ilgili meydana çıkan haberlerin olmadığını da belirtti.

The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamalarda The Ellen DeGeneres Show’un biteceği tarihin çok önceden kararlaştırıldığını belirten tv yıldızı, doğrusu 16. sezon sonunda bırakmayı planladığını fakat ısrarlar üzerine bir sezon daha uzattığını söyledi.

DeGeneres bitirme kararı ile ilgili ise şu açıklamayı yaptı: “Marifetli bir insan olduğunuzda, durmadan yeni bir meydan okumaya ihtiyaç duyarsınız. Ve bu ziyafet; ne kadar inanılmaz, ne dek eğlenceli olursa olsun, bundan böyle bir meydan okuma değil.”

DeGeneres ABD medyasının en sinyâl isimlerinden biri. Şimdiye dek programında sayısız ünlü ismi ağırladı. Ve 1997’de eşcinsel olduğunu açıklamasıyla başlıca cereyan Amerikan tutumlarını değiştirmesiyle tanınıyor.

TOKSİK ÇALIŞMA ORTAMI

Ellen DeGeneres'in başarılarına gölge düşüren durum ise geçen sene yaşandı.

Nezaket ve açık fikirli dürüstlük konusundaki kamuoyu ünü, geçen sene tv yıldızı Kevin T Porter'ın Twitter’da “yaşayan en zalim insanlardan biri” olarak adlandırmasıyla başladı ve Porter, ellen hakkında kötü bir anısını anlatan herkes için Los Angeles Yiyecek Bankası'na 2 dolar bağışta bulunacağını duyurmuştu.

Porter'ın paylaşımının derhal arkasında Ellen DeGeneres Show setinin toksik egzersiz ortamı olması ile ilgili soruşturma başlatıldı. Raporlar sette kötü bir çalışma ortamı olduğunu da ortaya koyarken programdan üç üstteki seviye idareci de ayrıldı.

DeGeneres, Eylül ayında çalışanlarından ve izleyicilerden özür dileyerek, yeni sezonun yeni bir başlangıç olacağına söz verdi. Ancak gün geçtikçe reytingleri düştü.

Ellen DeGeneres, bu iddialar nedeniyle şovu bitirme kararı almadığını şu şekilde açıklama ediyor: “Bütün bunlar, gösteriyi etkiledi. Beni çok incitti. Fakat bu yüzden şovu bırakıyor olsaydım, bu sezon geri gelmezdim.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ellen-degeneres-19-yilin-ardindan-programini-bitiriyor-haberi-532613