Sabahtan Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Elvan Koç, "2 sene ilişkimiz oldu. Bana hakiki yüzünü göstermedi" dedi ve başına bela olan şahsın doğrusu uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyledi. Elvan Koç "Ölmek istemiyorum" diyerek yaşadığı kabusu anlatırken olaya dair şoke eden whatsapp yazışmaları ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇIKTI!

Elvan Koç, "Onunla 2 sene ilişkimiz oldu. Bana esas yüzünü göstermemiş. Meğer uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince terketmek istedim.

EVE GELDİ KENDİNİ KESTİ!

Evime gelip beni darbetmeye kalktı. Gözerimin önünde kendini kesti, ya katilin olacağım ya benim olacaksın dedi. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, daha sonra da seni keserim dedi. Ben vefat etmek istemiyorum, bu bundan böyle sevgiden aşktan öte saplantı haline getirdi" ifadelerini kullandı.

Eski sevgili, Koç'un yakın arkadaşı olan ve alımlılık uzmanı Ela Çekiç'i de sosyal ağ üzerinden korkutma etti.

Ela Çekiç "Elvan benden senin yüzünden ayrıldı. Sorumluluk Sahibi sensin. Güzelliğine fazla güveniyorsun seni kezzap atıp yakarım dedi. Sürekli mesajlar atıp duruyor" ifadelerini kullandı.

AYRILMAK İSTEDİKTEN SONRADAN İŞLER DEĞİŞTİ

İstanbul'da Afiyet Bilimleri bölümünde okuyan 21 yaşındaki Elvan Koç 2 yıl önce tanıştığı erkek arkadaşından iddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olduğu için terketmek istedi. Ne olduysa bundan daha sonra oldu. İlişkiyi bir takıntı haline getirdiği ileri sürülen sevgili Elvan Koç'a hayatı zehir etti. Yetmedi onun çocukluk arkadaşı olan ve Ela Çekiç'e de ayrılmamıza sen sebep oldun diye tehditler savurup genç kızları öldürmekle korkutma etti.

ÇEVREMDEKİ İNSANLARI TEHDİT ETTİ

Yaşadığı süreci anlatan Elvan Koç, "2 sene kadar bir ilişkimiz oldu başlarda reel yüzünü göstermedi. Madde bağımlısı olduğunu öğrendiğimde terketmek istediğimi söyledim. Fakat devamlı düzeleceğini bırakıcağını söyledi. En sonunda düzelmeyeceğini anladığım gibi bitirdim. Lakin kabullenmedi evime gelip darp etmeye çalıştı ailemi yakın arkadaşlarımı tehdit etti ondan ayrılmamı çevremdeki insanlardan olduğunu düşündü.

YA KATİLİN OLACAĞIM YA DA...

Gözlerimin önünde kendini kesti eğer barıştım kelimesini duymazsa devam edeceğini kendisini kestikten sonra beni bıçaklayacağını söyledi. Ya katilin olacağım veya benim olacaksın gibi deli saçması tehditler etti. En son şehir halkı değiştirdim ve orda ayrıldığımı söyledim. Pusuda yattığını evime kazanç gelmez öldüreceğini söyledi. Avukatım şikayette bulundu" ifadelerini kullandı.

RUH HASTASI

Bu ruh hastasının bir an önce cinayet almasını istiyorum diyen Koç; "İş işten geçtikten sonra olmasın. Yasalar bizleri yaşatmak için var öldükten daha sonra bir değeri değil. Bu benim sosyal ağ hesabımı ele geçirmiş orada kendi kendine bir şeyler yaşıyor. Kolunun her yerine Elvan yazdırmış" biçiminde konuştu.

"SENİN SUYUN ISINDI BİR KURŞUN ZOR MU?"

Eski kız arkadaşına bu tehditleri atan birey onun çocukluk arkadaşı olan Ela Çekiç'e de ayrılmamıza sen sebep oldun diye tehditler atmaya başladı. Emniyete giderek davacı olan Ela Çelik; "Beni aradı ve bana Elvan ile aralarının bozulmasına benim sebep olduğumu söyleyerek tehditler etmeye başladı. Bana senin suyun ısındı bir kurşunu şiddet mu sanıyorsun evinin önüne geleceğim.

"NE VAR Kİ YATAR ÇIKARIM!"

12 sene ceza alıp çıktım bunda mı çıkmayacağım gibi ifadeler kullandı. Polise gidip uzaklaştırma ve koruma istedim" ifadelerini kullandı.

"KEZZAPLA YAKARIM"

Bana Elvan'ın gözünü sen açtın deyip beni kezzapla yakmakla tehdit etti diyen Çekiç, "Bu beladan biran önce kurtulmak istiyoruz. Bundan Böyle fazla korkuyoruz, ettiği tehditlerin sonu yok" dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/elvan-kocun-saplantili-sevgili-kabusu-haberi-529096