Emanet dizisi yeni bölümleriyle başlıyor! Sıla Türkoğlu’nun yerine gelen isim bakın kim?

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntı – Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde iki sezon Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu başrolde yer aldılar. Seher ve Yaman karakterlerine yaşam veren iki oyuncunun uyumu, izleyiciler tarafından çok beğeniliyordu. Ancak ikinci sezonun son bölüm çekimlerinde çıkan bir stres sonrası Sıla Türkoğlu’nun diziden ayrıldığı gündeme geldi.

Türkoğlu’nun 3. sezonda yer olmak istemediğini bildirdiği Karamel Üretim’ın kendisi ile yeni bir kontrat yapmak istediği ve sözleşme örneğini de kendisine vermediği gerekçesiyle bezginlik yaşadığı ifade edilirken, Karamel Yapım ise final bölümünün çekimlerine katılmadığı gerekçesiyle Türkoğlu ile davalık oldu.

Karamel Üretim, dizinin 3. sezonunda yer almayacağı kesinleşen Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Seher karakterini son bölümde bir diğer kişiye oynatarak hikayesine son verdi. Seher ölürken, 416. birim ile sezon arası bahşedilen dizinin akıbeti de merak konusu olmuştu.

Itimat dizisine Halil İbrahim Ceyhan ile başrolde yer alacak yeni bayan oyuncu arayışı da bir vakit önce son buldu. Diziye Gürcü bir model olan Nanuka Stambolishvili, yeni bir karakterle katılıyor. Dizinin 19 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak 417. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yaz her tarafında Itimat dizisinin yeni bölümlerini bekleyen izleyiciler, bir sürprizle karşılaştı! Dizide Seher’in yeğeni Yusuf’a sahip meydana çıkan Yaman, onunla ilgilenmesi için Nana isimli bir kızı evde çalışması için kabul ediyor.
Nana’nın gizemli bir tarafı olduğu da tanıtımda görülmekte. Yaman’a nefretle bakan Nana’nın “Katil, yaptığın her şeyin hesabını vereceksin!” sözleri uyarı çekerken, elinde silahı ile girdiği Yaman’ın odasında namluyu ona doğrultarak ateş etmesi de fragmanı izleyenleri heyecanlandıran bir gelişme oldu.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Itimat, üçüncü sezon yeni bölümleriyle yakında Kanal 7 ekranlarında olacak çok yakında. “Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde…” sloganıyla dizide Seher’in yokluğunun fazla hissedileceği de ilk bölümlerde görülmekte. Ama sırlarla batmış Nana karakteri de merak uyandırmakta.

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç’un birlikte üstlendiği, senaryosunu Başak Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide keza Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya da rol alıyor.

İşte Itimat’in 417. birim fragmanı…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/emanet-dizisi-yeni-bolumleriyle-basliyor-sila-turkoglunun-yerine-gelen-isim-bakin-kim/1336457