Emanet dizisinin Duygu’su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor!

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Arkan, oyunculuk yolculuğuna ise 2021 yılında başladı. Türkan Hanımı’n Konağı isimli dizide canlandırdığı Neşe karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu, daha sonra da Itimat dizisinin kadrosuna katıldı.

Kanal 7 ekranında yayınlanan ve birincil iki sezonu ile büyük ilgi çeken Itimat dizisi en son başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu’nun ayrılığı ile gündeme gelmişti. Üçüncü sezonda Sıla Türkoğlu olmadan yoluna devam edecek olan Emanet dizisinde dikkat çeken bir ad daha var.

Emanet dizisinin Duygu'su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor! 1

Komiser Duygu olarak izlemekte olduğumuz İpek Arkan, Emanet dizisinde tecrübe biriktiriyor ve hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Itimat dizisinin sezon arası vermesinin gerisinde İpek Arkan tatile çıktı.

Sakin ve doğayla iç içe birkaç gün geçirmeyi seçim eden genç oyuncu, Kaş’a gitgide artarak dalış yaptı. Balıklarla yüzdüğü fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Arkan, şu mesajı yazdı:

“Kısa bir zaman de olsa deniz aşağıda almak, balıklarla birlikte yüzmek inanılmaz bir deneyimdi benim için. Önümüzdeki yaz da Saroz Körfezi’nde dalış gerçekleştirmek istiyorum.”

Emanet dizisinin Duygu'su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor! 2

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/emanet-dizisinin-duygusu-ipek-arkan-tatilin-keyfini-cikartiyor/1333574