Emanet dizisinin yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’ın bir yeteneği daha ortaya çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Itimat dizisiyle birlikte gönülleri kazanan Halil İbrahim Ceyhan, son iki yıldır sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir isim. Basında da çoğunlukla haberleri yapılan ve Itimat dizisindeki başarılı performansı ile iltifat alan Halil İbrahim Ceyhan, bununla birlikte müzik yeteneğini de konuşturdu.

Söz ve müziği kendisine ait olan Adaletsiz Hasret isimli şarkısı ile dikkatleri çeken Halil İbrahim Ceyhan, artist müzisyen Suat Aydoğan ile düet yaptı. Kendi yazdığı şarkıyı seslendirerek müzik konusunda önemli bir adım atan oyuncu, şimdiden hayranlarından büyük ilgi gördü.

Itimat isimli dizide ara sıra yöresel türküler seslendiren ve izleyicilerin sesini beğendiği oyuncu, artık müzik konusunda daha da öne çıkacak gibi gözüküyor. İlk iki sezonu tamamlanan Itimat dizisinin üçüncü sezonda da devam etmesi bekleniyor. Sıla Türkoğlu’nun artık projede yer almak istememesi ve Itimat’ten ayrılmasından daha sonra artık diziyi sırtlayacak isim olarak Halil İbrahim Ceyhan öne çıkacak. Videodan Suat Aydoğan ile Halil İbrahim Ceyhan düetini izleyebilirsiniz.

Zorlu bir üçüncü sezona hazırlanan ve yaz arasını müzik çalışmaları ile değerlendiren oyuncu, bazı şarkı sözlerini de müzisyenlere verdiğini söyledi. Ceyhan, kendisi için çoğu ilham kaynağının bulunduğunu belirtirken, bazen yaşadıklarından ilham alıyor, ara sıra de Itimat dizisinin senaryosundaki detaylardan eserler çıkartıyor.

Müzik ile oyunculuğun birbirini beslediğini söyleyen oyuncu, konser teklifleri aldığını da belirtti. Halil İbrahim Ceyhan “Çoktan konser teklifleri gelmeye başladı. Lakin bunun için birazcık daha zaman var diye düşünüyorum, önümüzdeki aylarda birkaç şarkı daha var sırada kendi okuduğum yeniden laf ve müziği bana ait olan şarkılar, ardından sürprizler olabilir” açıklamasında bulundu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/emanet-dizisinin-yildizi-halil-ibrahim-ceyhanin-bir-yetenegi-daha-ortaya-cikti/1328621