Uyruk Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine tarafından sosyetik diş doktoru Emek Külür, geçtiğimiz günlerde başlamak istediği klinik yüzünden belediye ile sorun yaşamıştı. Yapıyı firari olarak yapmaya çalıştığı ortaya meydana çıkan Külür'ün, lüks villayı da eski haline getirmesi gerektiği kararı çıkmıştı.

Sadettin Saran'la beş yıllık izdivaç sonrası boşanan ve aşk hayatında gürültüsüz kalan sosyetik hoş, gönlünü yine bir iş insanına kaptırdı. Meşhur dişçinin, bu kere yatırımcı Recep Ali Keydal ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

ÇEŞME'DE LÜKS VİLLADA ROMANTİZM 

Koronavirüs pandemisi döneminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz günlerde tatil için soluğu İzmir Çeşme'de aldı.

Lüks bir villada konaklayan ve salgın tedbirleri kapsamında 'tam kapanma' kararından nedeniyle evden çıkmayan Külür, sevgilisine mutfakta maharetlerini sergiledi.

Keydal'a elleriyle pizza yapan Külür, ardından salıncağa bindi. Sevgilisinin kendisini sallamasını isteyen sosyetik diş hekimi, Recep Bey'in boynuna sarılarak yaklaşık olarak aşk gösterisi yaptı.

Geçtiğimiz günlerde gazeteciler tarafından görüntülenen ünlü diş doktoru Emek Külür, Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında gürültüsüz kalmıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/emek-kulur-cesmede-ikinci-baharini-yasiyor-haberi-532222