Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Emel Yıldırım, evlenmenin hak olduğu kadar boşanmanın da bir hak olduğunu belirterek “bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik için benim için bitmiştir” dedi.

TEK KURUŞ ALMADIM
İkinci umre ziyaretinden dönen ve umre bölgesinin dünyanın en güzel yeri olduğunu kaydeden Yıldırım, hayatındaki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: “17 yaşında herkes aklıma girdi ve güzellik yarışmasına girdim. İki sene mankenlik yaptım. Evlenince her şeyi bıraktım. Evlilik olmayınca olmuyor. Evlenmek hak olduğu gibi boşanma da haktır. Bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik benim için bitmiştir. Hiç birşey almadan çıktım evliliğimden. Kendi ayaklarımın üstünde durdum. Güvencem Allah’tı. Çocuklarımın babası için ‘mutlu olsun, iyi olsun’ derim. Kimseye sırtımı dayamadım bugüne kadar. Tek kuruş para almadım. İkinci umrem. Dünyanın en güzel yeri. Anne olmayan insana anneliği anlatmak gibi bir şey ama burada gerçeklerle karşılaşıyoruz. Daha güçlenerek döndüm.”

TANRI BİZE DOWN SENDROMLU MELEK GÖNDERDİ
Programın diğer konuğu Özgün ise down sendromlu çocuğu olduktan sonra yaşadıklarını anlattı. Özgün “Çocuğumuzun down sendromlu olduğunu öğrendikten sonra kalp sorunu olduğunu da ögrendik. ‘Niye ben dedim?’ o zamanlar ama pişman oldum. Genel kontrolleri iyi gidiyor. Ailemizin desteği bizi ayakta tutuyor. Biz Tanrı’dan bebek bekliyorduk o bize melek gönderdi” dedi.

KENAN VE SİNEM’DEN BEBEK
Programın magazin gündeminin konuşulduğu bölümde ise şu değerlendirmeler yapıldı: “Bülent Ersoy, Oya Aydoğan için başka camiide mevlüt okuttu ama bence Gurur’un yanında olması gerekiyordu. Kenan ile Sinem’den yakında bebek haberi alabiliriz. Fotoğraflardan Kenan daha mutlu aşık gibi görünüyor ama Sinem tüm geçmişini unutmamış görünüyor.”