Corona virüs sebebiyle geçtiğimiz yıl ağustos ayında annesi Müzeyyen Bolverdi'nin acısıyla sarsılan Emine Ün, davetli olduğu 'Pembe Masa' programında şehvetli anlar yaşadı.

"Zaman her şeyin ilacı..." diyen 44 yaşındaki Ün, şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir vakit unutamayacağım yüreğimde her zaman sızı olacak annem. Babam da ayrıca böylece... Onu da fazla uzak bir tarihte kaybetmedim. 3 yıl oldu. İkisinin aynı anda değil olması zaten fazla garip ve yıkıntıilginç geliyor. Bazen uyanıyorum sözde yaşıyorlarmış, varlarmış gibi... Sonra olmadığını natürel oysa biliyorum lakin annemin vefatının Covid-19 olacağı hiç aklıma gelmemişti.

İnsanlar fiilen şunu düşünmeliler: 'Benim de başıma gelebilir' bunu seslenmek gerekiyor.

Yalnızca televizyonda seyrederken başkalarının başına gelebileceğini düşünmezsek, aslında bunu anlamaya çalışırsak, kendi hayatımızın ne dek kıymetli olduğunu anlarsak.

Hele böyle bir pandemi sürecinde başkalarının da hayatını tehlikeye atmamak adına fazla alıngan davranmamız gerekiyor. 2 yıl her tarafında biz defalarca anneme koronavirüs bulaştıracağız diye korkardık. Lakin annem bana geçirdi. Ve 'İyi oysa geçirmiş' diyorum çünkü onun o son zamanlarını her zaman birlikte geçirdik. O da bana bir armağan oldu. Lütfen çok uyarı etsin cümbür cemaat. Bu fazla hayati bir mesele."

"ANNEMİN FAZLA CİDDİ KRONİK RAHATSIZLIKLARI VARDI"

ÖTE YANDAN daha önce aşı olmadıkları iddialarına cevap veren oyuncu, "Annemin de, benim de aşılarımız yapılmıştı. 'Aşı olanlar katiyen koronavirüs olmayacak' diye bir şey değil. Sadece aşı olanlar başlıca hastalığı daha sıradan şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir koşul. Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı bambaşka ama annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok fazla ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir şart içinde." demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/emine-unun-anne-acisi-dinmiyor-haberi-543739