Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Yağmur Aşık, 2012 senesinde Fransa'da Emre Aşık ile nikah masasına oturmuştu. 2018 senesinde boşanma kararı alan Emre- Yağmur Aşık çifti 2019 aylarında konutluluklarına bir baht daha verme kararı almış ancak hıyanet iddiaları ardından ikili yine boşanma müracaatında bulunmuştu.

İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık'ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden olmuştu.

Yağmur Aşık, intikam almak istediği Emre Aşık'ı can verdirtmek istemiş, bunun için silah temin eden ve cezaevi kaçaksı sevgilisi Erdi S. ile tasarılar yapan Yağmur Aşık'ın kabir yeri dahi aradığı ortaya çıkmıştı.

YAĞMUR AŞIK: "EMRE KONUTUMDA FETÖ TOPLANTILARI YAPIYORDU"

Hakkındaki iddialar sonrası Bir TV kanalında canlı yayına bağlanan Yağmur Sarnıç, daha önceki eşi Emre Aşık'ın FETÖ'cü olduğunu iddia etti. İddiasına göre Emre Aşık konuta 'FETÖ'cüleri' getiriyordu.

Emre Aşık'ın Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğine dair resimleri gündeme getirmesinin ardından Yağmur aşık, Emre Aşık'ın itirafçı olduğunu açıklayarak, "Nedense bu kadar insan itirafçı olduğu halde FETÖ'cü anıldı ama bu insan neden itirafçı olduğu halde neden FETÖ'cü olarak itirafçı olarak anılmadı?" dedi.

EMRE AŞIK: "KÖTÜLE ATIYOR"

Bu açıklamalar sonrası Emre Aşık avukatı Funda Sadıkahmet Alp aracılığıyla savcılığa müracaat etti. Ünlü futbolcu geçtiğimiz sene Yağmur Aşık'ın bir karakola giderek kendisini Fetöcü biçiminde ihbar ettiğini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını ve dosyanın kapandığını belirtti.

Aşık, kendisine kötüle atan Yağmur'un cezalandırılmasını istedi. Emre Aşık'ın ihbarı üzerine hadiseyle alakalı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com