TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine tarafından "Şahmaran” dizisinin çekimleri nedeniyle Adana’da yer alan Burak Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya, sevgilisi heykeltraş Emre Yusufi ve görüntü yönetmeni Deniz Akıncı’nın olduğu masaya gidip durum çıkardığı ve Nilperi Şahinkaya’ya küfür ettiği gündeme gelmişti. Emre Yusufi olayla ilgili ilk önce konuştu.

Emre Yusufi, şunları söyledi:

“Hiç tanımadığımız hiçbir zaman benzer mekanda bulunmadığımız gelirken ‘Şu an çok sarhoşum ve muhtemelen buraya geldiğimi sonra hatırlamayacağım' diyen Burak, toplamda masamıza dört defa 10’ar dakika arayla gelip bilhassa ilk ilk önce yakın arkadaşıma argo tacizde bulunmuştur. 3. gelişiyle Nilperi hiç diyaloğa girmeden odasına çıkmak için kalktığında ‘Si…' diyor ve biz halen defansta olarak kendisini sözlü uyarıyoruz. Küfür etmeye devam edince kalktık ve hiç müdahale olmadan burun buruna geldik.

Menderes Samancılar ve Levent Özdilek Burak’ı tutuyor ve uzaklaştırıyor. bu arada ‘Bana bir tane vursana’ diye tahrik etmeye devam ediyor. Uzaklaştırıldıktan 10 dakika daha sonra 4. ve son defa gelip küfür ve yumruk savuruyor. Ve bizi yeniden ayırıyorlar.

Olayın her hemen ağırbaşlı kaldık. Yalnızca ‘Akıcı konuşsana’ dedik. Katiyen hücum yapmadık, her zaman sıkı savunma yaptık ve alkollü olduğunun idrakındaydık. Masamıza ikinci gelişinde oturduğu masadan sıkıldığından bahsetmişti ve biz de tebessüm etmiştik.

Ve bunun üzerine hiç tanımadığı arkadaşıma ‘Ne gülüyorsun’, ‘Sus si…' gibi iki argo lafla olayı kendi başlatmıştır. 3. Ve 4. Gelişini asla anlamadık ve hiç diyologta olmadık, kışkırtma etmedik. Nilperi’ye ‘Si…' dedi ama 'Or…' dediğini ben duymadım.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/emre-yusufiden-rezalet-gecesine-dair-aciklama-haberi-554477