Olay Benan Saraç'ın sosyal ağ hesabında paylaştığı videolarda eşi Ender Saraç'ın telefonunu elinden alarak kendisine şiddetli bir şekilde saldırdığı anları paylaşması ile ortaya çıktı.


Benan Saraç; paylaştığı videolarda, Ahmet Yumuşak Başlı isimli kişiden karakola giderek davacı olduğunu anlatarak şu ifadeleri kullandı: "Çok şey biliyorum çünkü ben bir anneyim. Evlatlarım herşeyden önce gelir. Ama bazı şeyleri destekleyemem. defalarca doğruların yanında oldum iyiyim hamdolsun... Gücümü rabbimden alırım. Rabbime aleyhinde gelenler utansın derim. Ateşten gömleğimi giyer alev olur doğrudan vazgeçmem"

Benan Saraç'ın video çektiği anlarda eşi Ender Saraç'ın kendisine saldırması izleyenleri şok etti.

Benan Saraç'ın yaptığı başka bir yorumda ise, "Eşim ayrıca benzeyen hem baba olarak yanımda olmadı. Beni bir kadın olarak bu adamın aleyhinde yalnız bıraktı" demesi gözlerden kaçmadı.

Eşinin şiddetine maruz kalan Benan Saraç, sosyal medya hesabından eşi Dr. Ender Saraç'ı takipten çıkarıp ismini "Benan Kurtuluş" olarak değiştirdi.

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin bütün telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse zeka haberin tamamı veya bir bölümü muhakkak kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında yasal haklarımız saklıdır.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ender-saracin-esine-saldirdigi-anlar-ilk-kez-sacitaslancom-da-haberi-533022