Sabah Gazetesi’nin haberine kadar 2013 yılında doktor ve yazar Ender Saraç ile nikah masasına oturan Benan Saraç, önceki akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde eşinden ayrı takılarak kimsesiz poz verdi. sosyal medya hesabından törenden paylaşım yapan Saraç, bir takipçisinin “Eşinizde orada ama sizi beraber göremiyoruz” yorumu üzerine sessizliğini bozan Benan Saraç, hemen hemen ateş püskürdü.

“Beni tekrar yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için ‘Boşver Şizofren’ dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda gürültüsüz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S… gidin şimdi!

“ADAM OLMAYI ÖĞRENECEKSİN”

Varsayım edileni yapmıyorum. Ama sen adam olmayı, konuşmamayı öğreneceksin. Gel bakalım meydandayım. Bu kadar insanın karşısında çekiniyor muyum bakalım!” diyerek tepkisini gösterdi.

Takipçisinin yorumuna yanıt veren Saraç, “Fazla haklısınız. Yanımda olmalı her daim. Ancak buna kalp ve adamlık lüzum sanırım. Lafımı esirgemek durumunda hissetmiyorum hiç. En şiddet zamanlarında yanında oldum, ayağa kaldırdım onu. Bir aile ile ikinci baharını verdim. Fakat hasetlik ve açgözlülük insanı içerden bitiren bir duygu” dedi.

“ONUN SALAKLIĞI VE BEYİNSİZLİĞİ YÜZÜNDEN KENDİMİ HASTA EDEMEM”

Yorumun ardındaki birisine attığı “Yok küsüyor. Ben de takmıyorum, çünkü haklıyım ve kendim de kıymetliyim. Onun salaklığı ve beyinsizliği yüzünden kendimi hasta edemem” mesajını yayınlayan Benan Saraç, paylaşımına şu notu ekledi:

“Gülümsetin. Takmayın, takılmayın. Lafını koydum; herkesin hakkı neyse teslim ettin, tavrını belirttin. Şimdi cümbür cemaat akıllanacak yola devam. Mevzu kolay, bitti. Ne içine atacaksın da kendini hasta edeceksin. Yaşam kısa.”

“YUVAYI YIKMAK BASIT MI?

Yeni bir paylaşım daha yapan Benan Saraç, evliliğini bitirmediği kontrolün kendisinde olduğunu söyledi. Bu süreçte eşine mesaj gönderenlere de tepki bildiren Benan Saraç, sözlerine şöyle devam etti:

“Kimse sevinmesin, yerim o sevinenleri. Haklıysan ne üzüleceksin? Haklıydım şut ve gol. Şimdi önümüzdeki maçlara. Kimse havaya girip de bizimkine yürümeye çalışmasın fena yaparım. Değil ‘bugün fazla karizmatik görünüyorsun’ falan. Görmemeye o mesajları. Yavrum biz ne yollar yürüdük nasıl binalar inşa ettik. Basit mı çökertmek, yıktırmak.

Yavrucuğum benlik, doyumsuzluk ve yaş. Sıradan… Arada var 21 yaş. Denetleme bende. Yalnız şunu gördüm zoru görür görmez kaçıyor bir çoğu. Hemen bitiriyor musunuz siz evliliklerinizi ya. Nerede emek binanın temeli. Yık bitir anında. Biraz mücadele azıcık sahip çık. Yanlışsa yanlış. Bilemem artık. Hem sana ağır gelen bana gelmeyebilir. Herkes bir kaldırma gücü var unutmayın.”

Ender Saraç ise eşinin paylaşımlarının aksine evliliğiyle ilgili hiçbir izah etme yapmadı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ender-saractan-yasak-ask-skandali-esi-benan-sarac-agzini-bozarak-ifsa-etti.html