UYANIK ÜNLÜLER

Coronavirüs yüzünden birçok kesim şehirlerden kırsal kesimlere, yazlığı olanlar yazlıklarına, ünlü isimler de bir bir müstakil evlere taşınmaya başladı. Daha önce Beykoz, Zekeriyaköy ve Tuzla taraflarında oturan bazı ünlü isimler (isimleri bende kalsın) kirada oturdukları evleri, başkalarına kiralamaya başlamış. Virüs yüzünden müstakil ev ve villa kiraları neredeyse iki katına çıkmış durumda. Bu artıştan faydalanmak isteyen çok ünlü birkaç isim kirada oturdukları evleri, kiraya verip para kazanmaya başlamış. Kendileri de ya yazlıklarına ya da ailesinin yanına taşınmış. Tabi bu durumdan mal sahiplerinin haberi yokmuş. Benden söylemesi.

SENDE Mİ ENES?

Sosyal medya üzerinden kendisine yazan futbolcuları ifşa ederek tanınan Merve Taşkın, yine bir ifşada bulundu. Son günlerde Covid-19 önlemlerini hiçe sayan bazı kesimler evlerinde home party yapmaya başladılar.

Devletimiz her ne kadar uyarılarda bulunsa da bunun önlemini almak devletten çok bizlere düşüyor. Buna rağmen her gün yeni bir parti haberi ile uyanıyoruz. Geçtiğimiz cumartesi YouTuber Enes Batur, Beykoz Acarkent'teki villasında parti düzenledi. Birçok ünlü ismi davet eden Enes Batur'un partisini Merve Taşkın, ifşa ederek paylaştı.

Fenomen Taşkın, "Biz katılmıyoruz Covid'den dolayı ama umursamayanlara duyurulur" diye de not yazarak Instagram hesabından Enes Batur'un evi ile birlikte bir story paylaştı. Batur'un yaptığı yanlışı ifşa ederek alkışı hak eden Taşkın'ın, bu ifşayı yapmadan kendisinin de bir mekanda parti yaptığı ve arkadaşları ile sosyal mesafe kurallarına uymayarak eğlendiğini kendi attığı videolar ile görmüş olduk. Bu yaşananları görünce aklıma şu atasözümüz geldi; 'Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.'

Kaynak: www.sacitaslan.com