Engin Akyürek, Kaçış dizisinden sonra artık eksi Engin değil! İşte büyük itiraf!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Engin Akyürek, her yerde gündemin birincil sırasında yer alıyor ve Kaçış dizisiyle de büyük bir kibir yaşıyor. Disney Plus’ın Türkiye’deki birincil yerli projesini meşhur oyuncunun yazdığı öykü üzerinden yapması, oyuncunun başrolde çok etkili bir performans ortaya koyması ve bunun dünya çapında etkileri ne değin dürüst bir karar alındığını gösteriyor.

Kaçış dizisinin birincil bölümünün 14 Haziran’da yayınlanması ile birlikte 8 bölümlük bu serüven büyük bir heyecanla bekleniyor ve izleyiciler kalan bölümlerin de yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Dünyanın dört bir yandaki Engin Akyürek hayranları da son haftalarda sosyal medyayı az kalsın ele geçirdi. Farklı kültürlerdeki bu geniş insan topluluğu Engin Akyürek’in dizi hakkındaki mesajlarını da yakından takip ediyor.

Ünlü oyuncu, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program için özel açıklamalarda bulundu. Dizinin hikayesinin Türkiye sınırının dışındaki bir köyde başladığına değinen Engin Akyürek, bu hikayeyi 2017 yılında yazmıştı ve yıllar sonra da Disney Plus’ın ilk yerli yapımı olmasıyla büyük kibir yaşadı.

Engin Akyürek, Kaçış dizisinden sonra artık eksi Engin değil! İşte büyük itiraf! 1

Oyuncu, çekimlerin yapıldığı ortama dair bir takım bilgiler paylaştı. Hudut ötesi olarak betimleme edilen köy aslında Gaziantep’te ve çekimler de bu ilimizde gerçekleştirildi. Engin Akyürek, hikayenin geçtiği bu köyde fazla pozitif süre geçirdiklerini belirterek, şunları anlattı:

“Hikaye aslında bir köyde başlıyor, hudut ötesindeki bir köyde başlıyor. Biz o köyde fazla uzun bir zaman geçirdik. O köyün bir hikayesi var. O köyde yaşananlar var. 4 aylık bir çekim süreci oldu. Mehmet gibi fiilen ben Engin olarak o yolculuğu azıcık yaşadım. Biz de o yolculukta değiştik. Orada yaşadıklarımızla kendi evimize döndüğümüz de biz de sahiden orada yaşanmışlıklar da bize bir şeyler kattı. Eski Engin’den de biraz diğer bir yerden hayata bakmaya başladım. Bu hikayenin gücü ve oradaki hikayenin değişimi ile beraber ben de o değişimi Mehmet ile beraber yaşadım.”

Ünlü oyuncu Engin Akyürek sahiden bu sözleri ile yıllar önce kendisinin kaleme aldığı hikayenin kahramanı olmakla kalmadı, bu hikayenin dijital diziye dönüştürülmesinin ardındaki da büyük tecrübeler elde etti.

Oyuncu büyük bir özgüven ile de hikayenin kendisini de değiştirdiğini ve Engin olarak Kaçış dizisinden sonradan hayata ayrı bakmakta olduğunu itiraf etti. Bu sözleri ile fiilen Engin Akyürek, hayranlarına da hikayeyi öbür bir gözle izlemeleri ve aynı kendisi gibi, kendi hayatları için bazı kazanımları bu diziden çıkartmalarını bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-kacis-dizisinden-sonra-artik-eksi-engin-degil-iste-buyuk-itiraf/1327728