Habertürk'ün haberine göre Erdal Beşikçioğlu ile Elvin Beşikçioğlu, 1991 yılında nikah masasına yerleşik ve Derin ile Ömer adında iki çocuğu dünyaya gelmişti.

Ünlü çiftin kızları Derin, anne ve babasının izinden gitgide artarak oyuncu olmaya karar verdi.

Fransa’da Strasbourg Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim bölge Derin Beşikçioğlu’na üretim şirketlerinden dizi teklifleri gelmeye başladı. Derin, bir yana da İstanbul’da konservatuvar sınavlarına hazırlanıyor.

Çocukluğu anne babasının yanına tiyatro kulislerinde geçen, Derin Beşikçioğlu, oyunculuğu seçmesiyle ilgili "Ailemin payı büyük. Annemi ve babamı küçüklüğümden beri hem sahnede kamera ardından gözlemliyorum. Lisede tiyatro topluluklarıyla sene sonu gösterilerine çıktım. 12 yıl bale eğitimi aldım. Hem balede hem tiyatroda birçok sahne deneyimim oldu. Yine lisede kendi yazdığım, çektiğim ve oynadığım kısa filmim Avrupa genelinde bir yarışmaya gitmeye hak kazandı. Ayrıca sahnenin hem kamera önünün büyüsüne kapılmıştım. Hobi olarak kalmasını istemedim." biçiminde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/erdal-besikcioglunun-20-yasindaki-kizindan-konusulacak-karar-haberi-537158