Erdal Beşikçioğlu’nun yönetmenliğinde  sahneye konulan ‘Nina-İçi Doldurulmuş Martıların Hassasiyeti’ oyunu Fişekhane'den online olarak öncelikle seyirciyle buluşuyor. 

Erdal Beşikçioğlu, Elvin Beşikçioğlu ve Ünsal Coşar’ı oyuncu olarak sahnede buluşturan Tatbikat Sahnesi oyunu, 20 Şubat 2021 akşamı 20:30'dan itibaren online olarak seyretix platformu üzerinden izlenebilecek.

Biletleri Biletix’te satışta olan ‘Nina’Tatbikat Sahnesi’nin ‘Fahrenheit 451’ ile başlattığı ve ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ ile aralıksız online oyun serisinin üçüncü prodüksiyonu oldu.  

‘’Aşkı ve Bolşevik devrimini anlatıyoruz’’

Tiyatro klasiği Martı oyununun üç ana karakterini Matei Vizniec’in kalemiyle 1917 devrimi dönemine taşıyan oyun, savaşların ortasında insani hesaplaşmaları konu ediniyor.

Oyunun yönetmeni ve oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, ‘’Aşkın ve Bolşevik Devriminin kişiler üzerinden anlatıldığı bir öykü. Yer yer dıştan bakıyoruz ve gülüyoruz. Yer yer içinde onlarla beraber olup ağlıyoruz. Bütün duyguları beraber yaşadığımız olağanüstü bir eser.’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/erdal-besikcioglu-seyirciyle-bulusmaya-devam-ediyor-haberi-528860