Sivri dile ile tanınan yapımcı Erol Köse, FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan eski şarkıcısı Atilla Taş hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. 

Magazin programı "Söylemezsem Olmaz" isimli programa bağlanan Köse, Atilla Taş gözaltına alınmasına ilişkin şunları kaydetti,

"Yapımcısı olduğum zaman bir yılda bir milyon doların üzerinde para kazandırdık. Konserler, dizi film çektik. Devamında bu çocuk dağıttı. Emel Müftüoğlu ile yaşamaya başladı. Sonra uyuşturucuya düştü, sonra çaptan düştü. Biz de yolladık. Tamamen bir bunalım dönemi yaşadı. Sonra kendini sosyal medya fenomeni yaptı. Bir gün gazeteye yazmaya başlayacağını söyledi. 'Ben Fuat Avni ile DM'leşiyorum dedi. Bunun üzerine 'Seni siliyorum, sen yoldan çıkmışsın' dedim. 'Seni gaza getirenler başına bela geldiğinde arkanda durmazlar. Seni ciddiye aldıklarını mı düşünüyorsun?' diye uyardım. Evleniyordum, düğün davetiyisi bile yollamadım. Bunun ideolojisi yok, kullanmışlar. Bir gün Atatürk'çü olur, rant elde edeceğini bilse Hindu da Budist de olur. Ona albüm yaptığım için utanıyorum. Albümü yok, konseri yok... Bu para nereden geliyor?"