Ertan Saban patlaması, Devrim Özkan’a kariyerinin en önemli fırsatını sundu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizisinin iki başrol oyuncusu sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Ertan Saban ve Köklü Değişiklik Özkan ikilisinin performanslarındaki başarının yanı sıra, iyi bir harmoni yakalamış olmaları da izleyicileri Show TV ekranına çekiyor.

Ertan Saban canlandırdığı Sadi Payaslı karakteri ile milyonların kalbini bir kez daha çalmayı başardı. Rolünde öyle başarılı ve duyguları izleyicilere geçirme noktasında öyle iyi işler yapıyor oysa, dizinin hayranları her birim mest oluyor. Natürel ancak Ertan Saban’ın bu büyük oyunculuk sergisinde en büyük faydayı da partneri Ihtilal Özkan sağlıyor.

Genç oyuncu Devrim Özkan, oyunculuk yolculuğunda fazla kayda değer bir tecrübe yaşamanın yanı sıra, başarılı bir ad ile emrindeki yanlamasına olduğu için de ondan birçok şey öğreniyor. Tecrübe biriktirme, gözlem yapma ve karaktere girme konularında Devir Özkan’ın diziden elde ettiği kazanımlar kariyeri adına fazla önemli.

Dizinin yayınlandığı perşembe günleri Devir Özkan için keza sosyal medyada birçok paylaşım yapılıyor hem de google aramalarında oyuncu hakkında veri arayanlar neredeyse internet sitelerine saldırı ediyor. Devir Özkan’ı daha önce tanımayanlar veya hakkında çok eksik bilgisi olanlar, tüm detayları öğrenmek için mücadele harcıyor.

Ertan Saban’ın partneri elde etmek Devir Özkan’a çok yaradı. Her şeyden önce izleyici onların enerjisini fazla beğendi. Bilhassa ağız kavgası yaşanan sahneler izleyicilerin favorisi haline geldi.

Genç oyuncu, iyi bir performans ortaya koyduğu ve sanatkâr bir ismin karşı oyunculuğu ile sırıtmadığı için de ilgi her hafta katlanarak artıyor.

Köklü Değişiklik Özkan’ın daha önce yeniden başarılı rollerini hatırlıyoruz fakat komiser Songül karakterinin unutulmazlar arasına katılacağı bundan böyle net. 2017 yılında oyunculuğa başlayan Köklü Değişiklik Özkan, başlangıçta Rüya isimli dizide rol almıştı.

Vatanım Sensin dizisindeki Havva karakteri ile alkış şampiyon oyuncu, asıl büyük çıkışını Vuslat isimli dizideki Feride karakteriyle yaptı. Ihtilal Özkan, gerisinde Ramo dizisindeki Çay karakteri ve son olarak da Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Songül ile oyunculuk yolculuğuna devam ediyor.

Bu dizi tamamen de milyonlarca izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı ve son dönemin en çok konuşulan, hakkında en çok arama yapılan isimlerinden birisi haline geldi.

Devir Özkan namına kariyer yolculuğunda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin artık özel bir yerinin olacağını bildirmek yanlış olmayacaktır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ertan-saban-patlamasi-devrim-ozkana-kariyerinin-en-onemli-firsatini-sundu/1336664