Sabahtan Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine kadar polis ekiplerine cesedin yerini söylemesi üzerine egzersiz başlatıldı. Büyükçekmece ilçesi Karaağaç Mahallesinde ıssız bir alanda yapılan kazı çalışması sonucunda eşi Güldane B.(32)'ye ait olduğu tespit edilen kemik parçaları ve kıyafetler bulundu.

İddiaya göre, Güldane B.'nin TV'de gördüğü numaraları aradığı, farklı alanlara yönlendirilmiş insanlarla konuştuğu ve bunu eşinin görmesi üzerine tartışmaya başladıkları öne sürüldü. Sonraki gün Osman B. eşini arayarak "Çatalca'dan tarla alacağım, seni de bakmak istiyorlar. Buraya gel." dedi. Kararsız, eşini Karaağaç Mahallesi Eskice mevkisinde bulunan bir çiftlik arazisine götürdü. Bir zaman orada vakit geçiren ikili tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönmesi üstüne Osman B., yanına bulunan bıçak ile eşini dağıtılmış yerlerinden bıçaklayarak olay uygun öldürdü. Kesin Olmayan, eşinin cesedini gömdükten 24 saat daha sonra Avcılar Firuzköy karakoluna gitgide artarak kayıp talebinde bulundu.

"EKSIK BİLE YAPTIM"

Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda Güldane B.'nin bugüne dek güvenlik sistemlerinde yaşadığına dair bir hareket bulunamadı. Önceki gün saat 18.00 sıralarında ifadesi gücenmek üzere karakola getirilen Osman B., suçunu itiraf etti. Şüphelinin emniyetteki sözlü ifadesinde; "Arkamdan çok işler çevirdi, beni aldattı. Konut sahibim bile eşimin beni aldattığını söylüyordu. Dayanamadım öldürdüm, eksik bile yaptım" dediği öne sürüldü. ,

Güvenilmez emniyetteki işlemlerinin arkasında Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Eşini öldürdüğünü itiraf eden kişi tutuklandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/esini-oldurdugunu-itiraf-eden-sahis-tutuklandi-haberi-529136