Sabahleyin Gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine tarafından İstanbul Emniyeti’nde Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’nden sorumlu İl Güvenlik Müdür Yardımcılığı yaparken geçen sene emekli olan evli ve iki çocuk babası Oğuz Ç.’nin yasak aşk yaşadığı iddia edildi.
İddialara kadar geçen yılın başlarında Neşe Ç., kocasının kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Benzer günlerde numarasız bir telefonla aranan ve ihbar mektubu biçiminde kapısına fotoğraflar bırakılan Neşe Ç., elindeki deliller sonrası eşini takibe başladı. Neşe Ç., özel bir firmada koordinatör olarak çalışan kocasının Şişli’de günlerce lüks bir otele girdiğini ve akşam saatlerinde çıktığını fark etti. Eşinin otelden çıkarken yanına daima aynı kadının olduğunu fark etti. Neşe Ç., kadının kendisine gönderilen fotoğraflarındaki birey olduğunu tespit etti. Bunun üstüne Neşe Ç. kocasını an be an takip edip fotoğrafladı.

Neşe Ç. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak eşine zina nedeniyle boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde, eşinin kendisini aldattığını ileri süren Neşe Ç., kocasının 4 ay boyunca benzer otele benzer kadınla birlikte girdiğini, aynı kadınla Bursa’da kış tatili yaptığına dair fotoğrafların kendisine isimsiz bir şahit kadar gönderildiğini belirtti. Eşinin kadınla el ele gezdiğini, dakikalarca sarıldıklarını ve öpüştüklerini belirterek somut ve manevi 1 milyon lira tazminat talep etti.

 

 

Mahkemeye, kendisine gönderilen fotoğraflarla birlikte laf konusu ihbar mesajlarını kanıt olarak sunan Neşe Ç.’nin talepleri mahkeme tarafından değerlendirmeye alındı. öte taraftan otel yetkilileri, mahkemeye Oğuz Ç.’nin laf konusu otelde tek başına oda kiraladığına dair veri verdi.

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/esinin-ihanetini-belgeledi-1-milyon-lira-tazminat-istedi.html