Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Miami'de kaldırımdan düşerek yüzünün bu hale geldiğini söyledi. Ancak iddialara göre İrlandalı model,ABD'de bir kişi tarafından darp edildi. Ağzı, gözaltı, burnu ve şakak kemiklerinde yaralar olan Loughnan, bu hale 'kaldırımdan düşerek geldiğini' söyleyerek iş göremez raporu almıştı.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRIP SARKINTILIK ETTİ

İrlandalı modelin geçirdiği kaza için eşi Serdar Ortaç da "Büyütecek bir şey yok. Kaldırıma takılıp düştü" dedi. Ancak ABD'den gelen iddialar, farklıydı. İddiaya göre Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir gece kulübüne gitti. İrlandalı modelin yanında bir süredir tanıdığı erkek arkadaşları da vardı. Grupta bulunan ABD'li bir erkek, alkolü fazla kaçırınca İrlandalı yengeye sarkıntılık etti.



İŞİ ABARTINCA YENGE ÇOK KIZDI

ABD'li adamın, işi abartması üzerine Chloe Loughnan sarhoş adamı mekanda itti. Ayağı takılıp yere düşen sarhoş ABD'li de öfkeyle ayağa kalkıp güzel modele yumruk attı. Chloe Loughnan da başına geleni eşinden saklamak için 'kaldırımdan düştüm' yalanını söyledi.

SERDAR ÇOK SİNİRLENDİ

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber üzerine Serdar Ortaç'ın eşiyle arasının açıldığı öne sürüldü. Eşine bu olayın gerçek olup olmadığını soran ünlü sanatçı, Chloe'nun çelişkili ifadeler vermesi üzerine sinirlendiği ve eşini azarladığı öne sürüldü.