Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından Eski AKP Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen bir eleştiriye yanıt verdi…

“Şu lahza çok mutlu bir haber aldım. Dünya en iyi üniversiteleri sıralamasında 6. olan London School of Economics (LSE) ve dünya sıralamasında 8.olan University College London 'Hukuk' bölümlerini resmen bitirerek iftihar derecesiyle mezun oldum. Bundan Böyle bir hukukçuyum! Çok mutluyum!” mesajına gelen “O zaman gel Türkiye de hukuku tesis et. En azından verdiğiniz zararı onarın” tepkisine yanıt veren Bakır, “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” ifadelerini kullandı.

İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Bakır, İstanbul Bakırköy’de 3 kişilik bir ailenin siyanürle hayatına son vermesi üstüne açıklamalarda bulunmuştu…

Bakır, “Bu sabahtan Bakırköy’de 3 karakter aile hayatına son verdi. Evde yapılan incelemede siyanüre rastlandı. Bu son 10 günde yaşanan 3.cü toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin!” demişti.

Bunun üzerine AKP Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydınlatılmış, Bakır’ın parti içtüzük kurallarına uymadığı gerekçesi ile partiden muhakkak ihracına karar verildiğini belirtmişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/eski-akp-milletvekili-prof-dr-gundes-bakir-ben-hic-akpli-olmadim-haberi-537135