Eski emniyet müdürü Oğuz Ç.’nin eşi Neşe Ç., keza boşanma ayrıca de tazminat davası açtı. İddialara kadar Neşe Ç.’nin evine eşinin onu aldattığına dair adsız mektuplar geldi. Eşinin kendisini aldattığı iddiaları üstüne Neşe Ç., onu adım adım takip etmeye başladı. Neşe Ç., eşinin Şişli’de lüks bir otele gittiğini ve akşam saatlerinde çıktığını fark etti. Günlerce benzer otele giden Oğuz Ç.’yi devamlı aynı kadınla görebilen Neşe Ç. eşi ve kadını fotoğrafladı.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak eşine zina sebebiyle boşanma davası açan Neşe Ç., dilekçesinde eşinin kendisini aldattığını iddia etti.

Sabahtan gazetesinde bulunan habere kadar kocasının 4 ay boyunca aynı otele benzer kadınla birlikte girdiğini ve aynı kadınla Bursa’da tatile gittiğine dair fotoğrafların kendisine gönderildiğini söyleyen Neşe Ç., eşi Oğuz Ç.’nin kadınla el ele gezdiğini ve dakikalarca sarılıp öpüştüklerini dilekçesine ekledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/eski-emniyet-muduru-sevgilisiyle-goruntulendi-esi-bosanma-davasi-acip-1-milyon-lira-tazminat-istedi.html