İzmir'in şöhretli bayanlarının hoşluklarına olan düşkünlüklerini herhalde Türkiye'de öğrenmeyen yoktur. Hatta, İzmir için 'Ülkeye Hoş Üretme Fabrikası' yakıştırması dahi yapılır...

Gönül Yazar, Elçin Sangu, Selin Şekerci, Şükran Ovalı, Ece Uslu, Çağla Kubat, Gül Gölge, Ebru Akel, Amine Gülşe, Selen Soyder, Yüksel Ak, Derya Uluğ, Cansu Irmak gibi bir çok şöhretli hoşun İzmirli olduğunu öğrenmeyen yok.

Bu şöhretli hoşların İzmir'den çıkması "İzmir'in havasından mı, suyundan mı?" sualini hep uslara getirmiştir. Hal böyle olunca da İzmirli hoşların uğrak yerleri her daim hoşluk merkezleri olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde şöhretli bir AVM'de karşılaştığım lafına güvendigim İzmirli bir hoşun anlattıklarını afallamışlıkla dinledim.

İddialara göre İzmir'de bir çok hoşluk merkezi varmış. Bu hoşluk merkezlerine şöhretli-şansız bir çok bayan bakım için gidiyormuş...

Adını vermediği bir kaç hoşluk merkezine giden bayanların operasyonları sırasında videoları kayda alınmış. Bu bayanlardan biri bir kaç gün sonra kendi harekâtlarını sosyal medyada görünce şok olmuş, tabi ki kızılca kıyamet kopmuş.

İşin tuhaf tarafı anlatılanlara göre, bu bir değil; bir çok hoşluk merkezinde olur hale gelmiş...

Hatta ve hatta bir kaç şöhretli hoşluk merkezi ile alıcılar arasında duruşmalık olanlar dahi varmış...

Pes doğrusu!

Dinlediklerimden sonra internete bir göz atayım dedim.

"İzmir'deki hoşluk merkezleri hakkında bu anlatılana göre şikayet var mı?" diye dolaşırken önüme tuhaf bir şikayet çıktı.

sikayetvar.com sitesinde yer alan şikayette; "Sade Derma Estetik işletmesinde, cilt bakımı esnasında gözümü kapattığım an beni habersiz videoya sürükleyip görüntülerimi Instagram'da yayınlamışlar. Rastla gördüm. Sürükleyen şahıs bana hiç bir şey sormadan habersiz çekim yaptı. Bu merkezde bir sürü harekât yapılıyor. İnsanların habersiz videoları çekiliyor olabilir." biçiminde satırlar yer alıyor.

https://www.sikayetvar.com/sade-derma-estetik/sade-derma-estetik-habersiz-video-cekimi-yapti

Bu şikayeti okuyunca dolaysız usuma "İzmir'deki hoşluk merkezlerinde saklı çekim yapıyorlar" konuşması gelince doğrusu inanmak zorunda kaldım.

Bu şikayetin yapıldığı "Sade Derma Estetik'in merkezi kimin?" diye inceleyince bir şok daha yaşadım! Meğerse bu hoşluk merkezi daha önceki manken Şenay Akay ile yeniden daha önceki hoşlardan Songül Yıldırım'ın imiş.

İzmir'in en şöhretli hoşluk merkezlerinin başında geldiği söylenen ve sahiplerinin daha önceki hoş olmalarından dolayı şikayet edilen bu merkezin böyle bir vakaya nasıl izin ettiğini merak ettim doğrusu...

Türkiye'de bir çok kadının bakım için gittiği bu hoşluk merkezlerinde böyle hadiselere bir an evvel müdahale edilmesi gerekiyor.

Eğer bu şikayette yer verilen iddia doğru ise Şenay Akay ve Songül Yıldırım'ın sahibi oldukları merkezi bir an evvel gözden geçirmeleri gerekiyor.

Ama öğrenirsiniz. Daha Öncekilerin bir lafı vardır: "Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz" derler..

Son bir anekdot; Şenay Akay'ın ortağı olan daha önceki hoş Songül Yıldırım'ın İzmirli şirket AVOD Gıda'nın işvereniEce Erken'in daha önceki sevgilisi işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığını da bu haberler sayesinde bilmiş oldum...

Hoş İzmir...

Kalın Sağlıcakla....

Kaynak: www.sacitaslan.com