Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine tarafından 31 yaşındaki Erdıana A., ayrıldığı 31 yaşındaki eski sevgilisi Feyzullah U., ile görüşmeye devam ediyordu. Bir gün genç adam, Erdıana A.'ı konuşmak istediğini söyleyerek evine eğlence etti. Tavır teklifini kabul eden şanssız bayan, Feyzullah U.'nun evine gittikten tartışmaya başladılar. Sinirlenen adam, darp ettiği Erıana A.'nın telefonu duvara fırlatarak kırdı.

İKİ GÜN BOYUNCA BANYODA KİLİTLİ KALDI

Eve kitlenen genç bayan, telefonu kırıldığı için kimseden destek isteyemedi. Son tedavi pencereden sesini duyurmaya çalıştı. Başarılı olamayan Erıana A., eski sevgilisi tarafından banyoya kilitlendi. İki gün her tarafinda kilitli tutulan genç kadın aç bırakıldı. İki günün sonunda zalim Feyzullah U., yemek ve içecek saptamak için genç kadını çıkardı.

CANINA KIYMAYA KARAR VERDİ

Bu süreç boyunca durmadan darp edilen Erıana A., uykusundan "Kalk kocana böyle mi karılık yapıyorsun?" diyerek kaldırıldı. Sözlerin gerisinde Feyzullah U., birlikte almak için genç kadını zorladı. Ertesi gün evden kaçan Erıana A., yaşadığı nefret edilen şey doymuş günlerin sonucu olarak intihar etmeye karar verdi. Canına kıymayı kafaya koyan genç kadın arkadaşına mektup yazarak durumu belirtti.

İNTİHAR ENGELLENDİ

Arkadaşı intihar mektubun arkasında durumu derhal emniyete bildirdi. Olaya el atan emniyet genç kadın canına kıymasına engel oldu. İfadesi alınan Feyzullah U., sevgili olduklarını, bir süredir aynı evde kaldıklarını, tartıştıklarını vurduğunu, ona "Bir hafta benimlesin seni gerçekten edep edene dek bu evden bırakmayacağım" dediğini, banyoyu kirli bıraktığı için bir zaman paspasın üzerine oturttuğunu bahis ederek üstüne atılı suçlamaları reddetti.

26 YIL 5 AY

Savcılık göre yürütülen soruşturma sonrasından, Feyzullah U., hakkında 'Cinsel Saldırı' ve diğer suçlarda 26 sene 5 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/eski-sevgiliye-akil-almaz-tuzak-haberi-527647