Sabahtan Gazetesi'nden Merve Durğun'un haberine göre ‘Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ‘Tekin’i Tevfik Erman Kutlu, canlandırdığı karakteri anlattı:

"'Tekin' için benim kullanacağım ilk tabir açık sözlülük. Öfkesinde de, sevgisinde de arkadaşça. Hatta zaman zaman kendince çevirdiği oyunlarda bile. Bunu yaşantısına başvuru formu yöntemleri ise tatlı sert. Doğrusu ben Tekin'i çılgın ile veli aralarında gezinen bir ruh haline sahip biri olarak görüyorum. Kendine yapılan bir haksızlığı olur ya sineye çekebilir fakat sevdiklerine yapılan bir hatayı katiyen. bu arada arkadaş canlısı olmayı, gönülden olmayı kendi hayatımda da seviyorum.

Hayata karşısında net tavrı Tekin'in en sevdiğim tarafı. Kendinden emin, hatta kendinden belirlenmiş olmadığı anlarda da kendinden emin. Bu onun sert bir hayattan deha eğlenceli anlar çıkarabilmesini, onların tadına varabilmesini sağlıyor. ara sıra 'büyüklerinden' habersiz bir takım işler yapıp onları batırmasını sevmiyorum.

SPORSUZ YAPAMAM

Spor yapıyorum yıllardır. Heves mu bilemiyorum ama yapım gereği aksiyonu seviyorum. Hayatımın değişik dönemlerinde defalarca bir spor faaliyeti olmuştur. Rüzgar sörfü, kaya tırmanışı gibi... Evim sahilde olduğu için çoğunlukla güneşin doğuşunda yürüyüş ya da koşu yapıyorum. Bu da gerçekten olağanüstü bir şımartma, tavsiye ederim.

BAŞARIMIN SIRRI DİSİPLİNLİ OLMAM

İyi bir projede, iyi reytingler alarak oynamak zevk verici bir koşul. bununla beraber bu zevki doya doya yaşayabilmek için disiplinli ve işine düşkün olmak, size verilen sorumluluğun hakkını tahsis etmek gerekiyor. Zorlu ama eğlenceli bir meslek bizimki."

Kaynak: www.sacitaslan.com