TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu sezon Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ı buluşturan "Masumiyet"e imza atan Gold Film, FOX için dev prodüksiyonlu "Illegal Topraklar" dizisine hazırlanıyor. Çekimleri ay sonunda başlayacak olan diziyi sanatçı yönetmen Faruk Teber çekecek. Başarılı kalem Zülküf Yücel'in yazdığı dizide başrolleri Uğur Güneş (Davut) ve Esra Bilgiç (Gülfem) paylaşacak.

Zonguldak sahneleriyle başlayacak 1940'lı yılları anlatacak olan dönem dizisinde Necip Memili "Ali Gelik" adında bir maden patronuna yaşam verecek. bununla birlikte Gülfem'in de babası olan diğer bir maden şirketinin sahibi olan Malik'i Murat Daltaban, Malik'in avukatı Yavuz'u Kaan Taşaner canlandıracak. Malik'in öteki kızlarından Behice'yi Eylül Su Sapan, Fikriye'yi Serdem Paçal oynayacak. 

Madende çalışan sanatkâr oyuncu Ali Erkazan Davut'un babası Tahir'i, Mine Şenhuy Teber ise Davut'un annesi Fatma'yı oynayacak. "Illegal Topraklar"da Davut'un kardeşlerinden Cemal rolüyle Doğaç Yıldız, Eyüp karakteriyle de Onur Kaya seyirci karşısına çıkacak. Ezgi Çelik ise merakla beklenen dizide Asude adlı şarkıyı canlandıracak. 

Her detayı için itinalı bir çalışma yürütülen dizide Aynur Torun kostüm tasarımlarına imza atacak, dizinim müzikleri ise Aytekin Ataş yapacak. Gülfem ile Davut'un zorluklarla sınanan etkileyeci aşk hikâyesini anlatacak olan "Illegal Topraklar"ın İstanbul çekimleri ise Kemerburgaz ve Beykoz civarında yapılacak.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/esra-bilgicten-cok-konusulacak-haber-haberi-532467