Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu’ndan sonraki projesini belirledi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Dizi dünyasının çok sevilen isimlerinden biri olan Esra Dermancıoğlu en son Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelmişti. Ekranlara veda eden diziden daha sonra Esra Dermancıoğlu yeni projesini belirledi. Dermancıoğlu yeni sezonda ATV’de olacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki Mukaddes karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Çok Eskiden Çukurova dizisinin üçüncü sezonunda canlandırdığı Behice karakteriyle de akıllarda yer etmişti. Esra Dermancıoğlu en son, Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyordu.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini canlandırıyordu. Başarılı oyuncu, kısa zaman önce final yapan diziden, son bölümden önce ayrılmıştı. sırası gelmişken sosyal medyada paylaştığı ve zaman zaman kendisiyle dalga geçtiği videolarıyla hayranlarının sevgisini şampiyon Esra Dermancıoğlu yeni sezonda tekrar ekranlarda olacak.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu’ndan sonraki projesini belirledi! 1

Esra Dermancıoğlu, yeni sezonda ATV’de ekrana gelecek olan Bir Ufak Günışığı dizisinde rol alacak. NGM Media kadar çekilecek dizinin senaristliğini Âlem Heptürk üstleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği Bir Ufak Gün Işığı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasının ardındaki da sete çıkılması bekleniyor.

Diziyle şu asıl kadar iki iddialı isimle daha anlaşıldı. En son Mahkum dizisinde rol bölge ve kariyerindeki yükselişi sürdüren Seray Kaya’yla birlikte Berk Oktay da Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncu ekibine katıldı. Berk Oktay da en son Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyordu.

Dizinin oyuncu kadrosuna çok usta bir ad de kısa süre önce katılmıştı. Sanatkâr oyuncu Şerif Sezer’in de yeni sezonda Ufak Bir Gün Işığı dizisinde rol alacağı duyurulmuştu. Şerif Sezer, TRT 1’de iki sezon olarak yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Nefise Karadağ karakteriyle ustalığını bir kere daha sergilemişti. Şerif Sezer bir sene önce sona eren diziden sonradan bir süreliğine setlere ara vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/esra-dermancioglu-kaderimin-oyunundan-sonraki-projesini-belirledi/1328751