Geçtiğimiz günler Seda Sayan ve Zuhal Topal arasında Zekeriya Atak'ın yayınladığı video sebebiyle tartışma çıkmıştıç Bu konu hakkında çokça spekülasyon çıkmasından sonra Seda Sayan bir televizyon programına bağlanarak konu hakkında açıklamalarda bulunmasının ardından Esra Erol'da bugün yayınlanan izdivaç programında konuştu. Esra Erol'un açıklamaları şöyle idi;

"Bugün sabah 'Renkli Sayfalar' programına bağlandı Seda abla. Evlilik programları ile ilgili skandallar hakkında konuştu. Şöyle bir düzen oluşmaya başladı. Seda abla ile bir takım suçlamalar vardı. Seda abla programa bağlanıp doğruları anlattı. Ben Atv'ye geçtiğimden beri sustum. İlk defa konuşmak istiyorum. Atv'ye geçtiğimden beri yaşamadığım kalmadı. Benim eski yapımcılarım Zeynep - Onur Peker. Şuanda hedefleri sadece Esra Erol'u bitirme ve yıpratma. Hamilelik döneminde çok zor zamanlar geçirdim."

Eski yapımcılarım ve Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor

"Eski yapımcılarım Zeynep - Onur Peker ile Zuhal Topla beni bitirmeye çalışıyorlar. Bunun sebebi de Zuhal Topal'a verilen benim programının bitirilmesi sözü. Bana inat ve hırsla mahkeme kağıtları geliyor. Doğuma giriyorum mahkeme kağıdı, bebeğimle eve dönüyorum icra kağıdı geliyor. Sürekli karakollara gidiyorum. Bunu benimle beraber ekip arkadaşlarımda yaşıyor." diye konuştu.

Son olarak Esra Erol, Zuhal Topal'ın programında ki hamile krizinede değindi,

"Şimdi bir hamile olayı var. Ben mi hamile bıraktım. Şimdi bunu soruyorum size?