Yıllık Gazetesi’nin haberine kadar en son 2020 yılında estetikleri sebebiyle çok eleştirilen hoş oyuncu, “Öz güvenimin düşük olduğu bir dönem botoks ve dolgunun ayarını kaçırdım. Uzun süredir yüzüme bir şey yapmıyorum” itirafı yapmıştı.

Fakat Meryem Uzerli‘nin geçtiğimiz akşam Suudi Arabistan’da düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ndeki görüntüsü, şaşma yarattı.

Bir Takım karelerinde hayranlarının tanımakta zorluk çektiği güzel oyuncunun kendisiyle özdeşleşen yuvarlak yüz hatlarını hemen hemen adamakıllı kaybettiği gözlendi.

TANIYABİLENE AŞKOLSUN!

Elmacık kemikleri, dudakları ve şakaklarına yaptırdığı dolgusunun dozunu pozitif kaçıran güzel oyuncunun, son dönemin modasına da uyarak ‘jawline’ yani çene hattı dolgusu yaptırdığı da gözden kaçmadı.

giderken Meryem Uzerli’nin bu operasyonları müdavimi olduğu dünyaca ünlü estetisyen Dr. Simon Qurian’a yaptırdığı düşünülürse, güzel oyuncunun cebinden takriben 30 bin dolar yani takriben 560 bin TL çıktı!

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/estetigi-fazla-kaciran-meryem-uzerlinin-cebinden-560-bin-tl-cikti.html