Sabahleyin Gazetesinden Deniz Yusufoğlu’nun haberine tarafından Ulusal boksör Sinan Ulutürk (29) ile eski spiker ve pilates eğitmeni Leyla Süleymanova (38) 25 Mayıs 2015’te evlendi. Çift 5 yıl önce anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme boşanmalarına karar verdi ancak karar kesinleşmeden önce boşanmaktan vazgeçtiler.

”YAŞIMLA DALGA GEÇİYOR” İDDİASI

Leyla Süleymanova, boksör eşi Sinan Ulutürk’ün kendisine zor uyguladığını ve kötü muamelede bulunduğunu öne sürerek 2021’de boşanma davası açmıştı. Eşinden 500 bin TL tazminat isteyen Süleymanova, 5 bin TL nafaka başvurusunda bulunmuştu. Eşinin yaşıyla da aralıksız dalga geçtiğini öne süren Süleymanova, “Sen benden büyüksün, gidip kendime genç bayan alacağım. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim. Sen bayan mısın?’ diyerek beni aşağılıyor” iddiasında bulunmuştu.

KARŞI BOŞANMA DAVASI GECİKMEDİ

Leyla Süleymanova’nın boşanma davasına karşısında Sinan Ulutürk boşanma davası açmıştı. Sinan Ulutürk evliliklerini el altından yaptıklarını ifade ederek, “Eşim para , lüks yaşam isteğini gidermek nedeniyle beni kapasitemin çok üzerinde rakiplerle boks maçlarına çıkarttı” iddiasında bulunmuştu. Sinan Ulutürk eşinin geceleri kulüp kulüp gezdiğini, kendisini önceden birlikte olduğu medyatik isimlerle kıyaslayarak hor gördüğünü öne sürerek 1 milyon TL tazminat ve 3 bin TL nafaka talep etmişti.

EVLİLİĞİ BİTMEDEN YENİ İLİŞKİYE YELKEN AÇTI

Boşanma davası devam ederken Süleymanova’nın şarkıcı Mert Cihan Özcan ile ilişki yaşamaya başladığını bildiren sporcu, eşinin evlilik birliği içinde yaşadıkları evde son bir yıldır Mertcan Özcan ile yaşadığını ve ilişkilerini gizlemeyip sosyal medyada paylaştıklarını söylemişti.

TÜM TALEPLER REDDEDİLDİ

Yaklaşık 3 yıldır sürekli çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonlandı. Mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi. Leyla Süleymanova,’nın 500 bin TL’lik ve Sinan Ulutürk’ün 1 milyon TL’lik fiziki manevi tazminat taleplerini reddeden duruşma keza tarafların nafaka taleplerini de reddetti.

Ulusal boksör keza Günaydın’a da geçtiğimiz eylül ayında, “Eşim, sevgilisiyle evimi basıp annemi dövdü. Eşim, biz daha boşanmadan şarkıcı Mert Evren Özcan ile yasaklanmış aşk yaşamaya başladı” açıklamalarında bulunmuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/evliligi-bitmeden-yeni-iliskiye-yelken-acti-tum-nafaka-talepleri-rededildi.html