Evlilik programına katılan bir damat adayının iddiasına göre ünlü adaylara aylık maaş veriliyor.

Televizyonlarda en çok izlenen programlardan olan izdivaç programlarından birinde damat adayı olan ancak daha sonra yarışmadan kavga ile ayrılan C.H, bu programda her şeyi bir kurgu olduğunu, talip olarak yayına çıktıkları taktirde haftalık ücret aldıklarını belirtti.



Sadece bir kısmı evlenmek istiyor
Damat adayı C.H'nin iddiasına göre evlilik programında bazı kişiler gerçekten eş arıyor. Ancak bazılarına ise bu işten para veriliyor.

İddiaların devamında yapımcılar ise bu durumu, adaylar masraflarını karşılasın, harçlık olsun diye bu ücreti veriyoruz diyerek açıklıyorlar. C.H tüm bunların birer kurgu olduğunu, yapımcıların ücret verdikleri adaylara, 'Sen bir kişiyle aşk yaşa ertesi gün de kavga ederek ayrıl' dediklerini ifade etti. 

İddiaların sahibi C.H. konuşmasına şöyle devam etti, "Kanal bana 'Bununla aşk yaşa' dedi. Madem parayla çalışıyorum daha yüksek bir ücret istedim. Onlar da o kadar veremeyiz dediler, ben de programı bitirdim. Herkesin bir ücreti var. Kanal, gelin adayu B'yi şoför gönderip evinden alıyor. Program bittikten sonra da bırakıyor. Öyle anlaşmış. Aldığı haftalık 750 lira. Kimi haftada 500 lira alıyor kimi ayda 3 bin 500 lira. Mesela VTR çekiyorlar. S ile A'yı Kapadokya'ya, M ile B'yi Bandırma'ya götürdüler. Sürpriz yapıyorlar yalandan. Hepsi reyting için."