Ezgi Mola’dan saç itirafı! Masumlar Apartmanı’ndaki unutulmaz sahnelerdendi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi Ezgi Ara Verme. Uzun yıllardır dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu, bununla beraber sosyal medyayı da etkili kullanan bir ad olarak ilgiyle takip ediliyor. Ezgi Mola, kendisini komedide izlemeye alışanlara adeta ‘dramda da varım!’ diyerek oyunculuğunu bir defa daha Masumlar Apartmanı dizisi ile ortaya koydu.

Kimi kesimler göre dramda başarılı olamayacağı eleştirilerini de iki sezon boyunca Safiye karakteriyle ekranda dosta düşmana gösterdi! Merve Dizdar, Birkan Sokullu ile birlikte başrolünde oynadığı dizide, hakiki bir hayat hikayesinden alıntılanan olaylar heyecanla izlenmişti.

Sezon sonunda final yapan TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinin en çarpıcı sahnelerinden birisi de Safiye’nin saçlarını kestiği sahneydi. Oyuncunun uzun süredir kısa olan saçlarını hiç düşünmeden rolü için kesmesi büyük takdir toplamıştı. Sahne sırasında özensizce kesilen ve bir tutam uzun saçı kalan oyuncu, dizi bittikten sonra saçlarına dokunmadığını da yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.

Saçlarının son halinden hiç hastalık duymadığını, hatta uzadıkça nasıl bir görünüm olacağını da merak ettiğini belirten Ezgi Mola, “Birazcık bıraktım, uzasın bakalım aralarda nasıl görünecek diyorum. Ama fazla memnunum, acayip mutluyum yani” diyerek dostça bir itirafta bulunuyor saçlarıyla ilgili. Uzun saçlarını kestiği sahnede önce peruk kullandığı düşünülmüştü oyuncunun fakat rolü için hiç acele ile kesmek istediği öğrenilmişti. Eline makası alıp tutam tutam kestiği saçlarına sonradan dokunmayan oyuncu, acilen yeni haliyle sosyal medyada bol bol poz veriyor ve alkış topluyor.

Samimi, esprili, gösterişsiz kişiliğiyle sevilen oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisini iki sezon hiç bıkmadan, heyecanla izleyenlere de “Seyircilerimize çok teşekkür ederim. Bizi 1 hafta yalnız bırakmadılar” diye mesaj göndermekte.

Ezgi Mola'dan saç itirafı! Masumlar Apartmanı'ndaki unutulmaz sahnelerdendi! 1

Bu arada oyuncu, çok iyi bir kadroya sahip olan ve hikayesi merakla takip edilen Masumlar Apartmanı için, “Çok Iyi de bir iş yaptık” yorumunu yaparken, kendisi açısından önemini de “Oyunculuğumda da bir dönüm noktası gibi tanımlayabileceğim bir karakter oynadım” sözleriyle ortaya koyuyor.

Kariyerinde bir dönüm noktası olarak gördüğü Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si olarak uzun yıllar akıllarda kalacak Ezgi Mola. Başarılı performansı ile her bölüm öbür övgüler bölge Mola, hemen tatilin keyfini çıkarıyor.

Bu nadiren zaman önce biten Alice Müzikali ile ilgili bir müjdeyi de veriyor oyuncu. Müzikalin yoğun alaka sebebiyle devam edeceğini belirtti.

Ezgi Mola'dan saç itirafı! Masumlar Apartmanı'ndaki unutulmaz sahnelerdendi! 2

Ayrıca Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisindeki oyunculuğu ile de beğeni toplayan Ezgi Mola, şu sıralar karavan tatili yapıyor. Bir süre önce Merve Dizdar ile yola çıkmıştı. Ama Dizdar, Roma’yı gezmeye gitti. Ezgi Ara Verme ise karavanla yollarda. ara sıra arkadaşlarıyla bambaşka noktalarda buluşarak yolcu bir tatilci olarak yaşadığı eğlenceli anları da takipçileriyle paylaşıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ezgi-moladan-sac-itirafi-masumlar-apartmanindaki-unutulmaz-sahnelerdendi/1331562