Fahriye Evcen’in Alparslan dizisine veda etmesinin gerçek nedeni anlaşıldı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 4 takvim aradan sonra televizyon ekranına Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile dönüş yaparak hayranlarını hoşnut etti. Fazla da başarılı bir sezon geçiren oyuncunun gelecek sezon için projede yer olmak istememesi ise nedeni noktasında herkesi meraklandırmıştı.

Fahriye Evcen, zorlu çekim şartları olan bir dizide olsa Alparslan setinde konforlu bir işlem yaşadı. Bunu da açıklamalarında açıklayan oyuncu, oğlu Karan’ı da düşünen üretim ekibinin ayarlaması ile set ortamında gizli bir işlem yaşadı. Akça Hatun karakteri de çok sevildi ve oyuncunun hayranları projeye devam etmesini çok istedi.

Yapımcı Emre Misafir’un bütün ısrarlarına ve sosyal medyada paylaşılan binlerce hayran desteğine karşın Fahriye Evcen diziden ayrılık kararından geri adım atmadı. Tek sezonluk olan anlaşmasını yenilemeyen oyuncunun fazla yorulduğu için dizide yer edinmek istemediği yorumları yapıldı. Fakat yeni çıkan bir data başka bir konu olduğunu ortaya çıkardı.

Fahriye Evcen'in Alparslan dizisine veda etmesinin gerçek nedeni anlaşıldı! 1

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftini fazla sevindiren bu gelişme hayranları da heyecanlandıracak. Çünkü Fahriye Evcen’in hamile olduğu ortaya çıktı.

Oyuncunun 2 aylık gebe olduğu ve bu süreçte daha önce de olduğu gibi setlerde yer elde etmek istemediği düşünülüyor. Fahriye Evcen, Karan’a gebe kaldığı süreçte ve oğlunu büyütme noktasında 4 yıllık bir dönem hiçbir projede yer almadı.

Alparslan dizisinden bütün da ayrılık noktasına eşit gelen hamilelik gelişmesinin oyuncunun kararında etkili olduğu düşünülüyor. Fahriye Evcen keza gebelik hem de doğum sonrası olmak üzere uzun bir süre daha setlerde yer almaz ise şaşırmamak lazım.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fahriye-evcenin-alparslan-dizisine-veda-etmesinin-gercek-nedeni-anlasildi/1327910