Fahriye Evcen ve küçük oğlu Karan’a nazar mı değdi?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Şu sıralar ikinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen’den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Şu sıralar, eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan ile birlikte Bodrum’da tatilde olan Fahriye Evcen koronavirüse yakalandı.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, başta çiftin 3 yaşındaki oğulları Karan koronavirüse yakalandı. Bunun üstüne test yaptıran Fahriye Evcen’in de test sonucu pozitif çıktı.

Anne ve oğul evlerinde tedavi görüyor. İkinci bebeğine gebe olan Fahriye Evcen’den gelen üzücü haber hayranlarına, ‘Oyuncuya nazar değdi!’ dedirtti.

Fahriye Evcen ve küçük oğlu Karan'a nazar mı değdi? 1

TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisine ilk sezonunda veda eden Fahriye Evcen, yoğun egzersiz şartları nedeniyle oğlu Karan ile yeterince ilgilenemediği düşüncesiyle dizinin ikinci sezonunda yer elde etmek istemediği şeklindeki iddialarla gündeme gelmişti.

Kısa bir zaman daha sonra, oyuncunun gebe olduğu öğrenildi. Fahriye Evcen 3.5 aylık gebe. İkinci çocuk telaşı yaşayan oyuncu çift, müjdeli  haberi ilk aldıklarında duygularını şu sözlerle ifade etmişlerdi. “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Fazla sevindik. öyle yeni ancak Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı.  ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete uğurlu evlat olsun, yeterli.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fahriye-evcen-ve-kucuk-oglu-karana-nazar-mi-degdi/1331967