Farah Zeynep Abdullah'ın "Başrol erkeklerin yanında domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" şeklindeki çıkışı; Kerem Bürsin, Merve Dizdar, Nebahat Çehre, Defne Samyeli, Pınar Altuğ, Nihal Yalçın, Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlere sorulmuş; kimi Abdullah'a takviye verirken kimisi de karşı çıkmıştı.

Paylaşımının meşhur isimlere sorulması dikkatini çeken Farah Zeynep Abdullah, "Günaydın, magazin benim attığım bir tweeti anket yapar gibi herkese soruyor. Lakin yanlış soruyorlar. Ben 'Domates seçer gibi' demedim 'Mal seçer gibi' dedim. Onu niçin domatese çevirdiler anlayamadım. Mülk yeterince kuvvetli değil mi acaba? Ben merak ediyorum. Anket sonuçlarını topluca istiyorum magazinden" ifadelerini kullandı.

 

Abdullah paylaşımının devamında ise "Domates nasıl seçiliyor? Pembe domates de var? Hiç hakim değilim? Karpuz daha bir öbür gibi? Bir stili mi var domates seçmenin?" diye sorarak gönderisine annesini etiketledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/farah-zeynep-abdullahtan-domates-itirazi-ben-oyle-demedim-haberi-556107