Set çalışanları oyuncunun aracını çekim yaptıkları alana kadar getirip, aracın önüne geçerek gazetecilerin görüntü almasını engelledi.

Bununla da yetinmeyen çalışanlar, kameramanların önüne geçerek, muhabirlerin işlerini yapmasına engel oldu. Gazetecilerle arbede yaşayan çalışanlar seslerini yükselttiği sırada Abdullah müdahale etti.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre oyuncu, çalışanların tam aksine rahat tavırlar sergilerken, çalışanların sakin olmasını istedi. Oyuncunun bu tavrını gören set çalışanları yaptıkları davranışların gereksiz olduğunu anlayınca Farah Zeynep Abdullah'la gazetecilerin arasından çekilmek zorunda kaldı.

Oyuncu, "Ben çalışanlarla konuştum, sosyal mesafeyi korumak için böyle bir davranış sergilediler. Herkes işini yapmaya çalışıyor, kimse kötü niyetli değil" şeklinde konuştu.

Dizisiyle alakalı konuşan oyuncu, "Dizimiz çok güzel gidiyor, harika bir ekip" dedi.

Murat Boz'la adının aşk dedikodularına karıştığı haberleri oyuncuya hatırlatılınca, "Çok absürt geliyor bana. Şöyle bir şey olmuş, benim daha önce paylaştığım hikayeyi alıp görüntülendiler gibi bir şey yapmışlar. Öyle bir şey yok. Ben paylaşmıştım zaten hikayeyi. Fotoğraf bir ay öncesine ait. Arkadaş grubu içerisindeyiz, ekstra bir durum yok. Kadın ve erkek hakikaten arkadaş olabiliyor. Çok sıkıcı artık bunu yazmayın. Bir şey olsa zaten ben daha önce de söyledim. Beni kaç senedir tanıyorsunuz. Saklayacak bir şey olmuyor. Neyse o oluyor" şeklinde konuştu.

"Hayatımda biri olsa neden saklayayım?" diyen Abdullah aracına binerek gözlerden kayboldu.

Kaynak: www.sacitaslan.com