MedyaRadar'ın haberine kadar Bitmiş Rahat Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, koronavirüs aşılarıyla ilgili gündem yaratacak ifadeler kullanmıştı.

Aşı olmadığını ve olmayı da düşünmediğini belirten Erbakan, mRNA aşısı olanlar için "mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan benzeri maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir. Biz pandeminin başında bir ifade vermiştik. O zaman demiştik ki bu virüs siyonizmin amaçlarına hizmet edecek. derhal da benzer endişemiz devam ediyor" demişti.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlığıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Fatih Erbakan'a fazla sert yanıt verdi.

 "Bu coğrafyada 330 yıldır aşılar yapılıyor" diyen Ceyhan, "Bu pandemi aşısı dek güvenilir veri de yoktu, bu aşı 5,5 milyar doz yapıldı. Kalıtımsal yolla elde edilen aşılar da kullanıldı. Hatta gelişmiş ülkelerde gözenekli olan çekirdeğine giremeyen mRNA aşılarını bırakın, 30-40 yıldır çekirdek içine girebilen DNA aşıları da safha çalışmalarında kullanılıyor. Ben hiç maymuna benzeyen, 3 kulaklı, 5 kulaklı insan görmedim. Siz gördünüz mü?" ifadelerini kullandı.

Ceyhan şöyle devam etti:

"Aşılar aksine her sene dünyada 2,5 milyon kişinin ölümünü engelliyor, sakatlıkları önlüyor ve ülke ekonomisine 7,5 milyar dolar katkıda bulunuyor.

 Bazıları mRNA yazmayı, DNA ne RNA ne bilmeden insanlara akıl veriyorlar. Aşı insanı maymun yapmıyor lakin 2-3 bin kişi maymunlar cehennemi filmi ortamında yaşamak istiyor görünüşe göre. Lakin sayınız yetmez, bilginiz yetmez. Kendimce artık yalan yaymaktan yoruldunuz siz de. Aklın ve bilimin gösterdiği yola girin artık."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/fatih-erbakanin-sasirtan-yorumuna-prof-dr-ceyhandan-sert-yanit-haberi-538352