Son olarak Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak izleyici karşısına meydana çıkan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu oldu. Bütün sorulara içtenlikle yanıt veren Fatih Ürek, eski dostu Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ürek, Demet Akalın hakkında şunları söyledi:

Demet Akalın kendi dengelerini korumak zorunda artık bunu düşünsün, bir anne artık çünkü. Şu andaki kalıbından çıkması gerekiyor. Hatalı insanlarla temasa girdi, kaybediyor. Böyle giderse de kaybetmeye hükümlü. Özünde mükemmel, yardımcı bir insan fakat benim için sıfırlanmıştır. Kimlerle konuştuğuna uyarı etsin. Kızına beddua etmişim ben, öyle söylemişler ona. Fazla aşırı… Halbuki onun için gerekçe oldu bu. Benim bunu söylemeyeceğimi biliyordu, saçmaladı. Çarşısı pazarı açık olsun, uğurlu işler diliyorum. Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef Demet’çiğim, değilsin.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/fatih-urekten-eski-dostu-demet-akalina-cok-sert-sozler-tapilasi-bir-kadin-degilsin.html