Sabahtan Gazetesinden Istek Yaman Demir’in haberine göre Ünlü bir televizyon programıyla adını duyuran şarkıcı Solmaz Çiros, menajer Selçuk Büyükçukurlu ile anlaştı.

İkili arasındaki sözleşmeye tarafından menajer, şarkıcının klip çekimi için takviye verecek bunun karşılığında konser verecek olan Çiros kazanacağı para ile borcunu ödeyecekti.

MENAJERİNİ DOLANDIRDI

Menajer, klip çekimi bittikten sonra Çiros için konser takvimi hazırladı. İddiaya göre hem yurt içi keza de yurtdışı konserleri olan şarkıcı Çiros, konserleri dağıtılmış bahanelerle iptal etmeye başladı.

Konser düzenleyicilerle sorun yaşamaya başlayan menajer Büyükçukurlu, yaptığı harcamaları ise tahsil edemez ayla geldi.

Bu sırada mağdur durumda olduğunu söyleyen Çiros, hakkında başlatılan icra takiplerinden kurtulmak için menajerinden yaklaşık 30 bin lira borç para istedi.

Menajer işlerin yoluna gireceğini düşünerek şarkıcıya istediği ödemeyi yaptı. Ama güya ödemeyi yaptıktan sonra menajer parasını geri alamadı.

UYUŞTURUCU MADDE ISTEK ETTİ

Günlerce şarkıcıya ulaşmaya çalışan Büyükçukurlu, Makedonya’dan gelen bir telefonla şoke oldu. Yeniden güya konser için yurtdışına meydana çıkan Çiros, oteldeki değerli eşyaları alarak oteli zarara uğratmıştı. Otelin masraflarını tedarik eden Büyükçukurlu, bu kere bir dost ortamında bulunduğu sırada ikinci kere şoke oldu.

Çiros’la yaşadıklarını anlattığı sırada bir prodüktör arkadaşı Çiros’un konserden önce uyuşturucu madde istek ettiğini ve ‘Menajerim olsaydı hemencecik bulurdu’ diyerek adını kullandığını öğrendi. Menajer Selçuk Büyükçukurlu yaşadıkları sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Hem kendisini dolandıran keza de adını kullanarak uyuşturucu madde tedarik etmeye çalışan şarkıcının, cezalandırılmasını isteyen menajerin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/fenomen-solmaz-cirosa-sok-suclama-menajerini-once-dolandirdi-sonra-da.html