Sabahtan Gazetesi'nden Âlem Abdullahoğlu'nun haberine göre ünlü türkücü Ferhat Hoş, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ve polisten destek istediğini anlatmıştı.

Magazin gündemine düşen bu haber ardından, iddiaların odağındaki isim Nur Aksoy'dan cevap gecikmedi. Eski sevgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'GÜLME KRİZİNE GİRDİM'

Kendisi hakkında çıkan haberleri arkadaşından duyduğunu söyleyen ve allak bullak olduğunu bildiren Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: "Sözde ben elimde bıçakla onu kovalamışım. Haberi okuyunca gülme krizine girdim. Ferhat, bir single çıkaracak beni kullanarak reklam yapıyor. Böyle bir şeyin olması imkansız, yalan söylüyor."

'SAYEMDE 160 BİN TL KAZANDI'

Aksoy, türkücüyle 3 sene birlikte olduklarını ve 2 ay önce ayrıldıklarını söyledi. Güç zamanlarda sevgilisinin yanında olduğunu bildiren genç bayan, "Ona sosyal ağ hesabı kurdum, sayemde 160 bin TL kazandı" dedi.

Telefonunda kendisine edilmiş ağzı bozuk ve korkutma dolu mesajlar olduğunu ekleyen Aksoy, mesajları yayınlamak için avukatından haber beklediğini ekledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ferhat-guzelin-eski-aski-sert-cikti-singlei-cikacak-reklam-yapiyor-haberi-542513