'Yaşamı Tespih Yapmışım' şarkısından sonra ilk defa çok coşkulu olduğunu dile getiren Ferman Toprak, “Öğreniyorsunuz uzun vakittir şarkı yapıyorum ama bu defa gerçekten çok büyük bir emek var. Serdar Ortaç sağ olsun şarkıyı dinletti bana hazırladı, pişirdi, ben de yiyorum" dedi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre muhabirlerin, "Serdar Bey, Suriye'de askerler daha önceki bir kasetinizi paylaştı sonrasında çatışma olmuş" yorumuna, "Evet, Suriye'deki bir çatışmada asker benim kasetimi dinliyormuş. O sırada olmuş hadise. Natürel bu hadise duygulandırdı bizi. Onlar çatışıyor, biz burada neler yapıyoruz?" cevabını verdi.

Ferman Toprak ise eşini darp ettiği iddialarına, "Dostlar yaşam bu, insanlar nazara gelebiliyor. Olur karı-koca arasında öyle şeyler. Olabilir ama azıcık mübalağa etildi. Eşim yeniden benim çocuklarımın annesi, hiç bir mesele yok" diye konuştu.

İddiaya göre; Ferman Toprak beraber gittikleri dostlarının doğum günü partisinden dönerken arabada tartıştığı eşini darp etti. Sağlık Kurumunda darp raporu alan Hilal Toprak, ardından polis merkezine giderek eşinden şikâyetçi olmuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com